Home Новини сучасних технологій Розкрито дату релізу смартфона Huawei P50

Розкрито дату релізу смартфона Huawei P50

0

Коментуючи прибуття серії P50, генеральний директор Huawei Consumer Business Ю Річард звернувся до Weibo, щоб заявити, що компанія перевершить себе в області візуалізації. Він додав, що найближчим часом буде випущена серія P50 з новаторською технологією мобільних зображень. Крім цього, було розкрито дату релізу смартфона Huawei P50.

Звіти показали, що серія Huawei P50 буде оснащена спеціальним об'єктивом камери Sony IMX80. Кажуть, що це перший 1-дюймовий датчик мобільної камери з роздільною здатністю 50 мегапікселів і кольоровим фільтром RYYB. Очікується, що серія Huawei P50 включатиме три моделі, такі як P50, P50 Pro та P50 Pro +. Припускають, що об'єктиви Sony IMX800 матимуть лише варіанти Pro та Pro +.

Розкрито дату релізу смартфона Huawei P50

Також нещодавно стало відомо, що Р50 Huawei буде мати потрійний блок камери , що складається з камери Sony IMX707, об'єктива Sony IMX600, і 3x камери телеоб'єктива. Блок чотирьох камер P50 Pro може включати об'єктив Sony IMX800, камеру OV64A OmniVision, 5-кратну перископічну камеру та ToF / новий датчик.

Очікується, що дебют P50 і P50 Pro відбудуться 29 липня, але компанія може затримати прибуття P50 Pro + . Також ширяться чутки, що у майбутніх моделях P50 буде Kirin 9000, і вони підтримуватимуть лише 4G-з'єднання. Очікується, що їхні глобальні видання матимуть 4G-версію Snapdragon 888 . Очікується, що їхні видання 5G також надійдуть найближчим часом.

Що стосується P50 Pro, то його настройка задньої камери може включати основну камеру, надшироку, телеоб'єктив, перископічну камеру та датчик глибини ToF. P50 Pro може мати вигнуту OLED-панель, тоді як Pro + може мати вигнутий край дисплея "водоспад".

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version