Home Новини сучасних технологій Android та iPhone зрівнялися за популярністю серед користувачів

Android та iPhone зрівнялися за популярністю серед користувачів

0

Протягом останнього десятиліття на ринку смартфонів у США домінували Android від Google та iOS від Apple, і нові дослідження показують, що вже немає чіткої тенденції до того, щоб попит на нові пристрої розподілявся рівномірно, тобто Android та iPhone зрівнялися за популярністю серед користувачів.

Партнери дослідницької розвідки споживачів ( CIRP ) повідомляють, що на Android та iOS припадало по 50% нових активацій смартфонів у США протягом другого кварталу, який закінчився в червні 2021 року.

П'ять років тому, розкол нових смартфонів активацій в США показали чітку тенденцію до Google з Android. Тоді на нього припадало майже 70% загальних покупок, тоді як iPhone становив трохи більше 30%. Частка Apple зросла за останні роки. Пік досяг 50% у другому кварталі 2020 року після випуску iPhone SE другого покоління, і ці останні цифри свідчать про те, що попит залишається стабільним, незважаючи на відсутність нових моделей.

Android та iPhone зрівнялися за популярністю серед користувачів

Велика частина недавнього успіху Apple у США зводиться до лояльності до бренду. CIRP стверджує, що 93% власників iPhone вирішили підтримувати Apple у другому кварталі 2021 року порівняно з 88% користувачів Android.

У довгостроковій перспективі лояльність iPhone лише посилилася. Опубліковані сьогодні дані показують, що лояльність до Apple за п’ять років зросла на п’ять відсотків, тоді як лояльність Android залишається незмінною.

Збереження поділу 50/50 вперед може виявитися важким для Apple . Зрештою, це фактично iPhone проти будь-якого іншого виробника Android, який продає смартфони в США. Але деякі речі працюють на користь Apple. По-перше, бренд наразі переживає суперцикл оновлення, який, як очікується, продовжиться і після 2021 року, тобто продаж iPhone 13 повинен бути значним. У той же час, LG залишається за кілька тижнів від того, щоб назавжди вийти зі смартфонів . Цей крок означає меншу конкуренцію для Apple. Деякі клієнти можуть спокуситися перейти на iPhone, піднявши його частку ще вище.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version