Home Новини сучасних технологій Показано справжній зовнішній вигляд акумуляторної батареї MagSafe для iPhone 12

Показано справжній зовнішній вигляд акумуляторної батареї MagSafe для iPhone 12

0

Акумуляторна батарея iPhone 12 MagSafe від Apple повинна почати надходити до покупців пізніше цього тижня після того, як була оголошена минулого вівторка, але один щасливий покупець зумів домогтися її найпершим. Сьогодні ж було показано справжній зовнішній вигляд акумуляторної батареї MagSafe для iPhone 12. Відповідне зображення було розміщено на Reddit.

На Reddit Стівен Рассел каже, що свій акумуляторний MagSafe він отрмиав в своєму місцевому магазині Apple у Мемфісі, штат Теннессі. Це незважаючи на той факт, що Інтернет-магазин Apple в даний час показує, що акумуляторна батарея MagSafe недоступна для отримання в магазині в жодному магазині Apple, і онлайн-замовлення в даний час планується надіслати до кінця місяця.

Рассел поділився деякими ранніми враженнями від акумулятора iPhone 12 MagSafe.

“Гладкий твердий пластик. Не силікон, як я припускав. Відчуваю, що це може триматися краще ".
“Магніт СИЛЬНИЙ. Я бачу, де це може бути проблемою зі шкіряними футлярами та круглим відбитком ".
“Ідеальний комбінований з білим силіконовим чохлом”.
Рассел також зазначив, що він "однозначно додає трохи товщини" iPhone 12 "приблизно такого ж розміру", як і конкуруючий акумулятор від Mophie для iPhone 12. "Закруглені краї трохи приємніші на руці, тримаючи його" Рассел додає.

Минулого тижня Apple анонсувала акумулятор MagSafe для iPhone 12, і він служить власною альтернативою існуючим пропозиціям таких компаній, як Mophie та Anker . Він магнітно кріпиться до задньої панелі iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max і заряджає підключений iPhone до 5 Вт. Він має акумулятор 11,13 Вт * год, що менше, ніж Mophie та Anker.

Перші замовлення на акумулятор MagSafe планують надійти пізніше цього тижня, і тоді ми також очікуємо, що він офіційно з’явиться в магазинах Apple. Тим часом, повідомте нам, що ви думаєте про ранні зображення в коментарях нижче!

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version