Home Новини сучасних технологій Названо 3 способи визначення невідомих номерів

Названо 3 способи визначення невідомих номерів

0

Останнім часом нас всіх, все частіше хвилюють дзвінки з невідомих номерів, так як їх стає все більше і більше. Звісно, існує ймовірність, що до вас телефонують із серйозних причин, але в більшості випадків, це телефонують або шахраї, або ж рекламні компанії. Сьогодні ж буде названо 3 способи визначення невідомих номерів, які можливо стануть вам в нагоді.

Спосіб 1. Сайти - визначники номерів

Напевно це найпростіший спосіб визначити того, хто до вас телефонував. Особливо це стосується тих випадків, коли ви сумніваєтеся в тому, хто вам телефонував і мова йде про шахраїв та рекламні-компанії.

Для цього вам достатньо ввести невідомий номер в пошукову строку Гугл та перейти на перші сайті у видачі. З великою ймовірністю, якщо вам телефонували шахраї, рекламні агентства або ж зловмисники, то відомості про них вже будуть в інтернеті.
Якщо ж інформації не буде знайдено, то з ймовірністю 90%, вам телефонували в робочих питаннях, або ж сімейних.
Для прикладу, наступні сайти зможуть з цим допомогти:
ktozvonit.com ua
telefonnyjdovidnyk.com ua

Спосіб 2. Визначаємо за допомогою месенджерів

Наступний спосіб підійде тим, кому буде недостатньо інформації із спеціалізованих сайтів і захочеться особисто знайти власника цього невідомого номера. Для цього додаємо невідомий номер телефону в телефонну книгу смартфона і потім шукаємо даний контакт в месенджерах Telegram, WhatsApp або Viber. З високою ймовірністю ви знайдете цього абонента, оскільки більшість людей (шахраїв також) використовують месенджери, тому ви з легкістю зможете з ними списатися і вияснити причину дзвінка.

Спосіб 3. Спеціалізовані додатки для визначення номерів

Напевно одним із найпоширеніших способів визначення номерів є використання спеціалізованих додатків - визначників. Дані додатки, завдяки своїй політиці конфіденційності, мають велику базу телефонних номерів, тому з визначення невідомого номера не повинно виникнути проблем. Серед найпопулярніших додатків варто відмітити GetContact, Who Calls та Truecaller.
Зразу варто попередити, що дані додатки не просто так мають таку велику базу номерів. Детальніше про це рекомендуємо прочитати в нашому попередньому матеріалі, який стосується додатка GetContact.

Також нещодавно ми розповідали як зробити фейковий номер телефону для отримання SMS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version