Home Новини сучасних технологій Як зробити фейковий номер телефону для отримання SMS

Як зробити фейковий номер телефону для отримання SMS

0

Останнім часом спостерігається тендеція, що для реєстрації на певних ресурсах потрібно підтвердження у вигляді отриманих кодів в смс-повідомленнях. Про безпечність такого типу аутентифікації або підтвердження реєстрації зараз не будемо говорити, але якщо це стосується фінансових або державних установ, або ж соціальних мереж чи месенджерів, то це ефективний спосіб, а от стосовно інших ресурсів, то тут закрадаються сумніви. Причина очевидна, оскільки при реєстрації на сайтах, які не несуть фінансовий характер або ж вони не мають справ з конфіденційною інформацією, такий спосіб підтвердження особистості більше забаганка власників ресурсу, за допомогою якого вони збирають потенційну клієнтську базу номерів, яку в подальшому будуть використовувати в рекламних цілях. В таких випадках цілком логічно, що свій номер додавати в таку базу не хочеться, але скористатися ресурсом вкрай необхідно. Виникає логічне запитання, як зробити фейковий номер телефону для отримання SMS з кодами підтвердження і тому подібного.

В більшості випадків, для отримання фейкового номера (або ж одноразового) необхідно звертатися до сторонніх сервісів, які пропонують такі послуги. Знайти їх не складно, оскільки в пошуку Google ви знайдете їх достатньо.

Умовно, такі сервіси можна поділити на декілька видів: безкоштовні, платні за SMS, платні за номер. Як видно з назв, одні сервіси абсолютно безкоштовні, а в інших прийдеться заплатити за кожну отриману смс на одноразовий номер або ж за використання віртуального номера.

Безкоштовні сервіси

Безкоштовні працюють по наступному принципу. Користувач заходить на відповідний ресурс, вибирає номер, який на даний момент доступний і використовує його для реєстрації на ресурсі. Після цього отримує смс і вводить його на ресурсі. Важливо звернути увагу, що отримані смс зазвичай проходять через головну сторінку сайту із одноразовими номерами, а значить текст отриманого повідомлення будуть бачити всі користувачі цього сервісу. Не використовуйте такі сервіси для реєстрації на сайтах фінансових установ.

Платні сервіси за номер або смс

Такий тип сервісів відрізняється від попередніх тим, що ви орендуєте віртуальний номер із платою або за його використання, або ж за смс, які будуть на нього приходити. Такий тип сервісів більш безпечний, оскільки отримані смс не будуть бачити всі користувачі такого сервісу.
В будь-якому випадку, не рекомендується використовувати такі сервіси для будь-яких реєстраціях на сайтах, де буде зберігатися ваша конфіденційна інформація.

Для таких випадків краще придбати собі новий стартовий пакет і використовувати його тільки для реєстрації. В той же час, свій особистий номер використовуйте тільки там, де ви впевнені в цілісності збереження вашої конфіденційної інформації.

Також нещодавно було названо SMS-схеми, за допомогою яких “розводять” українців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version