Home Новини сучасних технологій Названо 3 цікаві функції клавіатури на Android-смартфонах

Названо 3 цікаві функції клавіатури на Android-смартфонах

0

Продовжуємо тему корисних функцій клавіатури на смартфонах. Загалом функції прості, багато хто ними уже користується, але є й ті, які не використовують всіх можливостей клавіатури. Саме тому зараз буде названо ще 3 цікаві функції клавіатури на Android-смартфонах.

  1. Швидка вставка символів (на розкладці клавіатури затисніть одну з цифр і вам з’являться варіанти вставки символів, не відпускаючи палець з цифри виберіть необхідний вам).
  2. Заміна букв в прописні (якщо із набраного вами тексту певні слова чи букви потрібно виділити прописними, тобто всі великими, виділіть дане слово чи букву та натисніть на значок стрілки вгору або Shift на клавіатурі. Точно так само великі букви можна перетворити в малі).
  3. Найбільшвживані символи (якщо ви затиснете кнопку із комою, то вам відкриється меню, де будуть зібрані символи, які ви вживаєте найчастіше).

На перший погляд дуже прості функції, але вони справді вам пригодяться та зекономлять час на набір тексту.

Також нещодавно було названо основні способи захисту особистих даних на Android смартфонах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version