Home Новини сучасних технологій Названо 4 головні переваги Apple Music

Названо 4 головні переваги Apple Music

0

Apple Music є одним із найпопулярніших сервісів для потокового передавання музики. Сервіс Apple містить понад 90 мільйонів пісень, включаючи альбоми, сингли, подкасти та навіть музичні кліпи. Крім того, Apple Music працює як на пристроях екосистеми Apple, так і на пристроях Android, таким чином розширюючи свою популярність і ставлячи її поряд із Spotify. Нижче перегляньте список, який ми підготували, із 4 основними перевагами Apple Music.

Звук без втрат (Hi-Fi)

Однією з головних новин 2023 року стала популяризація функції Hi-Fi у музичних додатках. Варто пам’ятати, що в аналогову еру дисків і компакт-дисків Hi-Fi відігравав важливу роль. Що ж, саме завдяки йому слухачі досягли реалізму під час домашніх прослуховувань музичних альбомів у 1980-х – 2000-х роках.

Наразі Hi-Fi став головним козирем для охоплення більшої кількості слухачів і підтримки лояльності тих, хто вже слухає музику через потокові платформи. Важливо відзначити, що, згідно з Billboard USA, Apple Music займає хороше місце, займаючи друге місце в лідерстві за якістю звуку, поступаючись лише Hi-Fi Amazon Music.

Музичні кліпи

Подібно до старого MTV для тих, хто ностальгує на службі, платформа Apple виходить за межі музичних відео. Серед різноманітного вмісту: прямі трансляції, записані програми та навіть списки відтворення з відеокліпами, які найчастіше слухають користувачі програми.

Радіо в прямому ефірі

Apple Music із живими програмами на найрізноманітніші теми, починаючи від подкастів і закінчуючи програмами, сегментованими за музичними жанрами. 

Завантаження контенту

Чудова ідея прослуховувати музику, навіть коли немає інтернет-сигналу. Тому, як і інші існуючі сервіси, Apple Music надає цю функцію, щоб її користувачам не довелося залишатися без музики навіть під час подорожі або в місцях без зв’язку.

Крім того, важливо підкреслити, що, як і пісні, платформа також дозволяє оффлайн використовувати відео, шоу та подкасти.

NO COMMENTS

Exit mobile version