Реклама

Названо 4 місця, де не можна зберігати банківську карту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Банківськими картами користується досить велика кількість людей, оскільки це неймовірно практично та зручно у користуванні. Хоча з картами й знайомі багато людей, але велика кількість з них припускається стандартних помилок при її зберіганні. Так ось, щоб ваша банківска карта відпрацювала свій весь термін придатності, буде названо 4 місця, де не можна зберігати банківську карту.

Поряд (або разом) з смартфоном

Справді, банківську карту не рекомендується зберігати та носити разом із смартфоном. Для прикладу, не варто зберігати картку в чохлі смартфона.
Багато хто не радить це робити через те, що таким чином банківська карта може швидше розмагнітитися. На ділі, причина тут зовсім в іншому - при втраті смартфона ви втратите й свою карту.
Повернемося до розмагнічування. Якщо банківську карту збергіати біля смартфона або інших побутових приладів, то вона не розмагнітиться, хіба що вона весь час буде стояти біля мікрохвильовки.

На сонці

Також не рекомендується зберігати свою банківську карту під прямими сонячними променями. Причина цілком очевидна - під дією прямих сонячних променів карта буде нагріватися і почне деформуватися, а банкомати такі карти не приймають. Відповідно, прийдеться перевипускати карту.

В кишені

В кишені також не рекомендується носити банківську карту. Причина полягає в тому, що в кишені карта може пошкодитися (магнітна смуга) або деформуватися. В даному випадку, карту краще зберігати в гаманці або ж спеціальних чохлах для банківських карт.

У задній кишені

Причина схожа до попередніх - карта може деформуватися, зламатися або пошкодитися. Також досить часті випадки, коли банківську карту прали разом із штанами. Стосовно задньої кишені, то це найпопулярніше місце для кишенькових крадіїв. Смартфони, гаманці, гроші, банківські карти і тому подібне, найчастіше викрадають саме із із задніх кишень.

Також нещодавно українцям розповіли, чому не можна різати і викидати банківські карти.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google запустила в Австралії платну новинну платформу

Компанія Google запустила в Австралії платну новинну платформу, на якій розміщується контент, отриманий від видавців в рамках укладеного з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -