Home Новини сучасних технологій Названо 4 найкращих безкоштовних антивіруси для Android – смартфонів в 2021 році

Названо 4 найкращих безкоштовних антивіруси для Android – смартфонів в 2021 році

0

Останнім часом все більше з’являється інформації про віруси, які орієнтовані на мобільних користувачів. Це цілком логічно, враховуючи що смартфонами користуються практично всі, а значить вони стали великим сховищем конфіденційної інформації, якою бажають заволодіти зловмисники, щоб отримати доступ до онлайн-банку (Приват24, Монобанк та інших), електронної пошти, соціальних мереж, месенджерів і тому подібного. Відповідно до такої загрози, зараз буде названо 4 найкращих безкоштовних антивіруси для Android – смартфонів в 2021 році.

Ми зазвичай не рекомендуємо користуватися безкоштовними антивірусами, оскільки вони часто пропонують досить обмежений функціонал і часто сильно навантажують смартфон, особливо якщо мова йде про бюджетні або старі смартфони. В даному випадку, названі безкоштовні антивіруси, які володіють потужними інструментами, які здатні захистити смартфони від більшості загроз.

AVG AntiVirus FREE

Цей антивірус вважається одним із найкращих в світі, оскільки пропонує справді потужні інструменти по виявленню шкідливих додатків, замаскованих вірусів і тому подібного. Крім цього, в багатьох міжнародних тестах, антивірус AVG AntiVirus показував справді хороші результати не тільки для ПК, а й для мобільних пристроїв.

Zillya! Антивірус

Цей український антивірус вражає не тільки захистом всіх розумних пристроїв від різноманітних загроз, а ще й тим, що він неймовірно "легкий" для смартфонів. Його активна робота не відчувається під час користування смартфоном. З особистого досвіду відмічу, що після тестування великої кількості відомих антивірусів (протягом багатьох років), зупинився саме на Zillya! Антивірус.

Avira Antivirus Security

Avira Antivirus Security також добре справляється з всіма можливими загрозами не тільки для смартфона, а й для інших розумних пристроїв. Цей антивірус також добре зарекомендував себе в міжнародних тестах із захисту.

ESET Mobile Security

Цей антивірус більше знайомий власникам ПК під названо NOD32. Багато про нього не будемо говорити, оскільки в ESET стабільно виявляють нові віруси і повідомляють про це своїх користувачів. Також вони часто показують на практиці, як працюють більшість вірусів та розповідають про кіберзахист в інтернеті. В цілому, це один з найкращих варіантів для захисту вашого смартфона.

Також нещодавно було названо 4 безкоштовних антивіруса для Windows в 2021 році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version