Реклама

Названо 4 найнеобхідніші ґаджети в автомобілі для вашого смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Більшість із нас багато часу проводить в автомобілі, відповідно, вони повинні бути оснащені найнеобхіднішими ґаджетами, які зроблять перебування за кермом більш комфортним, особливо якщо це стосується ґаджетів для вашого смартфона. Зараз буде названо 4 найнеобхідніші ґаджети в автомобілі для вашого смартфона.

Тримач

Це універсальне рішення для всіх власників смартфонів, які часто користуються смартфоном як GPS навігатором. Крім цього, якщо смартфон встановлений в тримачі, ви зможе легко і швидко відповісти на дзвінок (через гучномовець) або ж навпаки, відхилити його. Зараз на ринку представлено велику кількість тримачів і всі вони різних дизайнів, під різні розміри смартфонів і всі по різному кріпляться в смартфоні. Вибирайте на свій смак і користуйтеся із задоволенням.

Повербанк

Повербанк незамінний не тільки в повсякденному користуванні, або під час подорожей, а навіть під час тривалих поїздок за кермом. Досить часто буває так, що прикурювач зайнятий відеореєстратором, або ж іншим ґаджетом, а смартфон зарядити необхідно. Повербанк прекрасно справиться з цим. Якщо у вас повербанк великої ємності та розрахований на одночасну зарядку декількох пристроїв, то за один раз можна зарядити всі смартфони, які знаходяться в автомобілі.
З невеликою підбіркою повербанків можете ознайомитися за посиланням.

Бездротова зарядна станція

В даному випадку, цей один пристрій може замінити два попередні. Сучасні бездротові зарядні станції для використання в автомобілях ідеально будуть тримати смартфон, та ще й заряджати його.
На ринку представлено великий вибір таких пристроїв, головне підібрати такий, який підійде для вашого смартфона і буде міцно та надійно кріпитися в автомобілі.

Bluetooth - гарнітура

Гарнітура ідеально підійде тим, чия професія тісно пов’язана з автомобілями та частими дзвінками. Всі такі гарнітури підключають по Bluetooth і лише одним натиском на неї ви можете розпочинати розмову. Дійсно корисна річ, яка не дозволяє зайвий раз відволікатися від дороги.
Вибір таких гарнітур також надзвичайно великий. Уважно читайте відгуки користувачів та підбирайте її під свій смак.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 7 можливостей сучасних смартфонів, про які мало хто знає

Ми досить часто публікуємо матеріал, в якому розповідаємо про ті чи інші функції та можливості смартфонів, оскільки більшість користувачів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -