Home Новини сучасних технологій Названо 4 оптимальні недорогі смартфони для тих, хто не хоче купляти дорогі

Названо 4 оптимальні недорогі смартфони для тих, хто не хоче купляти дорогі

0

Вже й так всі знають, що період “життя” смартфона складає близько 4 років і після цього терміну його варто замінити на новий. В даному випадку не йде мова про те, що він перестане працювати, а про те, що користуватися старим смартфоном не зручно і досить небезпечно. Стосовно “не зручно користуватися”, то мається на увазі те, що він просто стає повільним і елементарно не може працювати швидко через свої технічні характеристики. Стосовно безпечності, то тут також варто відмітити відсутність свіжих оновлень Android, які захищають смартфон від більшості нових вірусів. Якщо ж ви вирішили замінити свій старий смартфон на новий і не бажаєте (або не маєте можливості) купляти дорогий, то зараз буде названо 4 оптимальні недорогі смартфони для тих, хто не хоче купляти дорогі, але при цьому не хоче отримати цеглину в сучасному дизайні.

Vsmart Joy 4

На 4-му місці в нашій добірці розміщується смартфон Vsmart Joy 4, який отримав великий 6,53-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, співвідношенням сторін 20:9 і працює від 8-ми ядерного процесора Snapdragon 665 в парі з Adreno 610. Крім цього він отримав два варіанти оперативної пам'яті - 3/4 Гб та внутрішню пам'ять 64 Гб.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 16 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп та фронтальною 13 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг. Також варто відмітити наявність модуля NFC та підтримку швидкої зарядки. Серед недоліків можна назвати напевно малу кількість аксесуарів. Придбати Vsmart Joy 4 можна за 5000 грн (за версію з 4 Гб оперативної пам'яті).

Xiaomi Redmi 9T

Наступним смартфоном в нашій підбірці став Xiaomi Redmi 9T, який отримав великий 6,53-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів. Він працює від 8-ми ядерного процесора Snapdragon 662 в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 48 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, і фронтальною 8 Мп. Живиться смартфон від об'ємного акумулятора 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

В цілому, це непоганий смартфон і більшість користувачів задоволені ним. Серед його переваг можна назвати присутність зворотньої та швидкої зарядки, та великий акумулятор. Серед недоліків часто називають малу кількість оперативної пам'яті, хоча на нашу думку, 4 Гб оперативки цілком достатньо для смартфона за таку ціну (5000 грн).

Infinix Hot 10 Play

Наступним в нашій підбірці став смартфон Infinix Hot 10 Play, який отримав великий 6,82-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1640 х 1080 пікселів. Працює він від процесора MediaTek Helio G35 в парі з 4 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам'яті.

Стосовно камер, то він отримав одну основну камеру 13 Мп та фронтальну 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 6000 мАг. Придбати його можна за 4500 грн.

Серед його переваг можна відмітити великий акумулятор і непогану швидкість роботи. Серед недоліків - відсутність NFC та швидкої зарядки.

TECNO Camon 17P

І останнім смартфоном в нашій підбірці опинився TECNO Camon 17P, який отримав великий 6,8-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2460 х 1080 пікселів. Працює він від процесора MediaTek Helio G85 в парі з 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості представлено потрійною камерою з основною 64 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп, і фронтальною 16 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Серед його переваг можна назвати непогану продуктивність, підтримку швидкої зарядки, непогану автономність та присутність NFC. Серед недоліків, на думку користувачів, можна назвати погане розпізнавання обличчя. Придбати його можна за 6000 грн.

Також нещодавно було названо 5 типів додатків, які краще видалити з Android – смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version