Home Новини сучасних технологій Названо 4 поради, які допоможуть вам легко та без проблем перейти на...

Названо 4 поради, які допоможуть вам легко та без проблем перейти на нового мобільного оператора

0

Досить часто трапляються випадки, що ваш теперішній мобільний оператор вже не задовольняє ваші потреби, а саме підвищує вартість тарифів, невиконує своїх зобов’язань або ж навіть не пропонує тої якості зв’язку, якої ви очікували. В даному випадку, оптимальним рішенням буде зміна мобільного оператора на іншого, який пропонує привабливіші умови обслуговування і краще покриття. Зараз же буде названо 4 поради, які допоможуть вам легко та без проблем перейти на нового мобільного оператора і уникнути зайвих стресових та конфліктних ситуацій. В даному випадку мова буде йти про перехід до нового оператора по контракту.

Порада 1. Вивчаємо договір

Договір із мобільним оператором потрібно перечитувати справді уважно і рекомендується це зробити декілька разів, щоб уникнути неочікуваних проблем в майбутньому. В першу чергу варто звернути увагу на умови, при яких можна розривати з ними договір і чи є там пункт про повну оплату контракту. Далі необхідно перевірити, чи передають вони ваші дані третім особам. В цілому, перевірте всі важливі пункти, щоб остаточно прийняти рішення про перехід до оператора, або ні.

Порада 2. Забороняйте передачу даних третім особам

Як ми писали вище, перевіряйте, чи передає оператор інформацію про вас третім особам. Якщо такого пункту нема, то особисто повідомте їх про це і бажано в письмовому вигляді з вашим підписом, датою та підписом їхнього представника.

Порада 3. Відмовляємося від реклами

Також важливий пункт, оскільки у випадку, якщо ви цього не зробите, то будете отримувати стабільні вигідні пропозиції, рекламу додаткових послуг і тому подібного. Сюди також можна віднести й смс-повідомлення про щоденні акції, нові послуги, рекламу партнерів.
Оператори часто замовчують про таку "опцію", але не варто соромитися цього і прямим текстом відмовлятися від всього можливого спаму.

Порада 4. Вимикайте всі додаткові послуги

В даному випадку мова йде не тільки про послуги, а ще й підписки, які можуть бути ввімкнені по замовчуванню і перший час пропонуватися безкоштовно. Зазвичай, через 1-2-6 місяців ці послуги перетворюються в платні і коштують вони не мало.

Зразу відмовляйтеся від всіх підписок і на майбутнє попередьте їх про те, що вас таке не цікавить. Якщо ж вам щось і стане цікаво, то ви самі звернетеся до них.

Так ось, пам'ятаючи ці 4 поради, ви точно не дозволите операторам обманним шляхом витягувати з вас кошти та особисту інформацію без вашого відома.

Також нещодавно було названо способи, якими українські мобільні оператори приховують платні послуги.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version