Home Новини сучасних технологій Названо секретні функції відомих смартфонів

Названо секретні функції відомих смартфонів

0

Більшість користувачів смартфонів знають всі можливості своїх ґаджетів і користуються ними повсякденно, але в смартфонах присутні й такі функції, про які багато не говориться, відповідно й користується ними мала кількість користувачів. Зараз же буде названо секретні функції відомих смартфонів, до яких відносяться як Android-смартфони, так і смартфони від Apple.

Для прикладу, практично у всіх Android-смартфонах можна скористатися "режимом паніки", який буде екстренно закривати всі додатки, які з тих чи інших причин перестали працювати і реагувати на ваші команди. Дана функція працює в автоматичному режимі і активовується тільки тоді, коли ви натискаєте на кнопку "Назад" більше 3-х разів із затримкою між натисканням не більше 300 мс (0,3 с). Якщо кнопка назад так і не відреагувала, то запускаєтсья "режим паніки" і відбуваєтсья автоматичне завершення роботи додатка. Дана функція ніде не розголошувалася і була знайдена тільки в коді Android.

Наступна секретна функція стосується смартфонів Apple і називається функцією "швидких команд". Суть даної функції полягає у виконанні декількох дій за допомогою одного кліка. В даному випадку ви задаєте алгоритм дій і за допомогою одної команди вони запускаються. Детальніше можете прочитати в офіційній документації Apple.

Також в смартфонах iOS є ще одна функція, якою користуються не так часто і доступна вона в додатку "Здоров'я". Дана функція відповідає за відстеження якості ходи і сигналізуватиме про проблеми з поставою, а значить і про проблеми із здоров'ям.

В цілому, якщо ви хочете більше дізнатися про свій смартфон та набір функцій, які доступні на ньому, радимо ознайомитися із офіційною документацією до нього, оскільки там ви знайдете багато цікавого.

Також нещодавно стало відомо, чим відрізняється iPhone 12 від iPhone 11 в плані можливостей та характеристик?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version