Home Новини сучасних технологій Названо 4 справді швидкі смартфони на Android в 2021 році

Названо 4 справді швидкі смартфони на Android в 2021 році

0

Якщо вам потрібен швидкий смартфон і вам все одно на ціну, то зараз буде названо 4 справді швидкі смартфони на Android в 2021 році.

Всі ми знаємо, що технології йдуть вперед, тому ціни на телефони підвищуються. Хто його знає, що буде дальше та скільки будуть коштувати телефони.

В наш час деякі бренди смартфонів домовляються, та створюють спільні новинки. Від цього їх смартфони стають кращими та лишаються своїх мінусів. Досить про технології, давайте вже розглянемо смартфони доброї якості.

Названо 4 справді швидкі смартфони на Android в 2021 році

Один з них - Redmi 9T. Даний смартфон має красивий зовнішній вигляд та багато функцій. В ньому присутній NFC, сканер відбитка та розпізнавання обличчя. Завдяки оболонці MIUI та Android 10, телефон швидкий та працює без тормозів. Основна камера на 48+8+2+2Мп, що робить фото чітким, а зйомку плавною.

Саме важливе в телефонах – це акумулятор. Тут він на цілих 6000 мАг і підтримує швидку зарядку. Телефон без навантажень стабільно тримає заряд 2-3 дня, а при інтенсивному використанні вистачає на добу. В Redmi 9T встановлений процесор Snapdragon 662, який підходить для всіх задач, а особливо ігор.

Вигідно придбати смартфон Redmi 9T можна за цим посиланням.

Бренд Realme в останні роки скинув оберти та випускав не найкращі смартфони, але нещодавно вийшов Realme 8 Pro. Цей телефон має відмінну автономність. Ходять чутки, що їх оболонка краще за MIUI. Вона працює без тормозів, відсутні баги. Також вас потішить приємний дизайн, безрамковий екран та прогресивні характеристики. В Realme 8 Pro встановлений SuperAmoled дисплей на 6.4 дюйма. Частота екрану становить 60 Гц, чого цілком вистачить для зручного використання.

Цікаво: Компанія Xiaomi представила бюджетну версію смартфона Redmi 10 за ціною менше 5000 грн.

Оперативна пам’ять на 6 Гб, а внутрішня на 128 Гб, тому її вам вистачить на багато. Основна камера на 108 Мп, що дозволить вам робити красиві фотографії і знімати в 4К. Ємність акумулятора 4500 мАг, трошки замала для такого смартфона, але швидка зарядка і блок на 65 Ватт перекриває цей мінус. В цьому смартфоні встановлений потужний процесор Snapdragon 720G, за допомогою якого ви можете грати в досить вимогливі ігри та виконувати свою роботу без лагів.

Відбиток пальця знаходиться прямо на екрані. Також в ньому присутній NFC модуль. Realme 8 Pro один із кращих конкурентів Xiaomi і це зрозуміло чому.

Вигідно придбати Realme 8 Pro можна за цим посиланням.

Redmi Note 10 Pro – це досить дорогий, але сучасний та якісний смартфон. В ньому встановлений Amoled дисплей на 6,6 дюймів.

Частота оновлення екрана – 120 Гц, що робить використання телефона комфортним. В ньому стоїть потужний процесор Snapdragon 732G, який працює швидко та без лагів. Основна камера в Redmi Note 10 Pro має 108 Мп, за допомогою неї ви зможете робити красиві фото та знімати плавні відео. Завдяки оболонці MIUI в додатку камери є нічний режим, який працює дуже добре.

Цікаво: Названо всі переваги та недоліки смартфона Xiaomi Redmi 10.

Дизайн телефона доповнює маленька фронтальна камера зверху екрана. Акумулятор ємністю 5000 мАг тримає добре заряд і підтримує швидку зарядку. В цьому телефоні є один мінус – це висока ціна, але всі вище написані плюси перекривають його.

Вигідно придбати смартфон Redmi Note 10 Pro можна за цим посиланням.

Останній смартфон – це Xiaomi Mi 11 Lite. Його дизайн вражає своєю красою. Камера, яка розташована в кутку екрана – це щось з чимось. Телефон досить великий, але легкий та тонкий. В ньому встановлений Amoled дисплей з чудовою кольоропередачею та діагоналлю 6.55 дюйма, який підтримує частоту оновлення екрану в 90 Гц. Процесор в Xiaomi Mi 11 Lite - це Snapdragon 732G, який підійде для ваших щоденних задач та ігор. Внутрішня пам’ять на 128 Гб, а оперативна на 6 Гб, що робить телефон швидким. Основна камера на 64 Мп, що робить шикарні фото і пише відео в 4К.

Разом з MIUI оболонкою встановлений сучасний Android 11. Також не менш важливий фактор – NFC. Задня частина телефона виготовлена із скла. Ємність акумулятора 4250 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Цей телефон витримає будь-які ваші задачі, тому Xiaomi Mi 11 Lite – це один з найкращих смартфонів в своїй ціновій категорії.

Вигідно, а головне безпечно, Xiaomi Mi 11 Lite придбати можна за цим посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version