Home Новини сучасних технологій Названо 5 ефективних прийомів, які допоможуть прибрати подряпини з екрану смартфона

Названо 5 ефективних прийомів, які допоможуть прибрати подряпини з екрану смартфона

0

Смартфонами користуються майже всі і цілком логічно, що під час користування ними, трапляються неприємні випадки у вигляді падіння, в результаті чого на екрані з’являються подряпини. В загальному, смартфону навіть не обов’язково падати на землю, щоб екран подряпався, достатньо поставити його в кишеню з копійками або ключами і навіть поставити смартфон на стіл екраном вниз. Як бачите, пошкодити екран можна дуже багатьма способами, а от боротися з наслідками цього досить складно. Зараз же, буде названо 5 ефективних прийомів, які допоможуть прибрати подряпини з екрану смартфона.

Прийом 1.

Перший прийом несе більш косметичний характер і він дає тільки тимчасовий ефект. Для маскування подряпин можна скористатися звичайним рослинним маслом. Для цього необхідно капнути на екран 1-3 каплі і розтерти їх по екрану.
В результаті, екран буде ближчати як новий, правда вистачить цього блиску не надовго.

Прийом 2.

Наступний прийом полягає у використанні тальку. Для цього необхідно взяти 2 столові ложки тальку і змішати їх з одною ложкою води. Далі необхідно все добре перемішати, щоб все стало однорідною масою і без видимих частинок тальку, оскільки так можна пошкодити дисплей.

Далі наносимо готову суміш (небагато) на мікрофібру і добре протираємо ті частини екрану, де є подряпини. По завершенню необхідно все стерти вологою ганчіркою (не мокрою) і все, екран буде як новий.

Прийом 3.

Наступний прийом полягає у використанні автомобільного поліролю. В даному випадку необхідно використовувати тканину, серветки або інший матеріал (головне без ворсу) і нанести небагато поліролю. Далі протираємо екран 1-3 хв до ідеального блиску. Подряпин на екрані не буде видно деякий час.

Прийом 4.

Далі переходимо до харчової соди. Даний прийом схожий до використання тальку і пропорції використовуються ті ж самі. Так само розмішуємо до однорідної маси і наносимо на екран (без фанатизму) і добре розтираємо. Потім знімаємо залишки соди з екрану, використовуючи вологу ганчірку.

Прийом 5.

Можливо ви вже чули про цей прийом, але внести його в наш список було необхідно. Так ось, весь прийом зводиться до використання зубної пасти, але звичайної, без домішків у вигляді кристаликів і тому подібного, просто однорідна маса.

Наносимо зубну пасту на ватний диск, вату або ж ганчірку і втираємо її в подряпину. По завершенню витираємо дисплей вологою ганчіркою.

Зразу попереджуємо, що не всі прийоми можуть бути ефективними для вашого смартфона, тому відноситися до всіх лайфхаків варто із певною обережністю, оскільки ні один із перерахованих вище способів не може гарантувати 100% видалення подряпин.

Також нещодавно було названо причини, чому екран смартфона втрачає яскравість.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version