Home Новини сучасних технологій Названо 5 найбезпечніших месенджерів в 2021 році

Названо 5 найбезпечніших месенджерів в 2021 році

0

Давайте зразу до суті. Далі ми назвемо та визначимо особливості 5 найбільш надійних та захищених месенджерів як для Android, так і для iOS.

  1. SIGNAL
    Переживати про конфіденційність ваших повідомлень із даним додатком вам не потрібно, так як він використовує наскрізний протокол шифрування. Окрім цього додаток використовує відкритий код, тому якщо у вас є навички програмування, ви самі можете переконатись в його безпечності. Ще однією особливістю програми є отримання можливості створення зашифрованих груп, що досить зручно для спілкування одразу з усіма друзями. Присутні тут і голосові дзвінки.
  2. WICKR ME
    Дана програма чудово підійде для відправки текстових повідомлень. А ще вона весь час оновлюється та вдосконалюється. Щодо безпечності, то для шифрування в даній програмі використовуються стандарти RSA4096TLD, AES256 і ECDH521. Окрім цього, повідомлення в даній програмі не зберігаються на серверах, а відправлені повідомлення видаляються з пам’яті смартфона через вказаний час відправником.
  3. TWINM
    Додаток, який не знає про вас нічого. Він не отримує доступ до ваших особистих даних, контактів, номерів телефонів, тощо. Листування із вашими друзями також ніде не зберігаються. Проте даний додаток дещо специфічний і більше схожий на телефонну книгу. Щодо зберігання даних, то листування зберігається лише на смартфонах користувачів, тобто отримати доступ до даних із вашого додатку можуть лише з ваших рук. У всьому іншому безпека на вищому рівні.
  4. TELEGRAM
    Про цей додаток ми згадуємо мало не в кожній статті. Він також визнаний одним із найбезпечніших месенджерів. Повідомлення в додатку шифруються, є можливість використовувати даний додаток на різних пристроях. Ще однією перевагою є створення груп та велика кількість каналів на найрізноманітніші теми.
  5. VIPOLE
    Захищений месенджер, який надає можливість відправки текстових повідомлень та здійснення голосових та відео дзвінків. Є можливість створювати чати та конференції. Сам інтерфейс досить зручний. Усі ваші дані зберігаються за допомогою системи шифрування end-to-end. Для реєстрації в даному сервісі вам не потрібно вводити номер свого телефону чи інші особисті дані, знадобиться лише електронна пошта. Є можливість і налаштування автоматичного видалення повідомлень, а також функція приховування IP-адреси при дзвінках.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version