Home Новини сучасних технологій Відомо, чому новий смартфон Xiaomi є найкращим в середньобюджетному класі

Відомо, чому новий смартфон Xiaomi є найкращим в середньобюджетному класі

0

Сьогодні наш матеріал буде зосереджений на новенькому смартфоні від Xiaomi – Redmi Note 10 Pro. Він коштує близько 9 000 грн і зараз розповімо, чому новий смартфон Xiaomi є найкращим в середньобюджетному класі. Крім того, що він відносно бюджетний, він ще й отримав кращі характеристики, ніж смартфони інших компаній в цьому сегменті.

Найперше, що варто відмітити, це його неймовірний 120 Гц Amoled-дисплей з піковою яскравістю 1300 ніт та розширенням FullHD +. Цей IPS дисплей також підтримує HDR10, працює плавно та чутливий до дотиків.

Також варто відмітити його систему камер з основною на 108 Мп, яка дозволяє робити неймовірно якісні фото та ще й без втрати якості при 3-кратному зумі. Крім цього, Redmi Note 10 Pro ще й отримав сучасний та відносно свіжий дизайн, а екран захищений склом від Gorilla Glass 5. Також він отримав захист від вологи IP53, що можна вважати приємним бонусом.

Тепер стосовно чіпсета. Snapdragon 732G ще до тепер залишається актуальним і не втрачає свою продуктивність. Якщо подивитися на інші пристрої з цим чіпсетом, то вони до тепер працюють стабільно і без нарікань.

Оболонку MIUI також можна назвати перевагою цього смартфона, хоча її і сварять багато фахівців. Можливо в неї і є недоліки, але вони не настільки значні, щоб відмовлятися від Redmi Note 10 Pro, та й від смартфонів Xiaomi. На разі, MIUI 12, оболонка на якій працює Redmi Note 10 Pro, буде отримувати оновлення ще в найближчі 2-3 роки.

Стосовно автономності, то вона така ж, як і в більшості смартфонів Xiaomi. Смартфон оснащений акумулятором об’ємом 5020 мАг, чого достатньо для комфортного користування смартфоном на протязі 2-х днів. Крім цього, цей смартфон підтримує швидку зарядку на 33Вт.

Не можна пропустити й якість звучання смартфона, а точніше гучність та якість звучання стерео динаміків.

Також на вибір доступні наступні варіанти оперативної та внутрішньої пам’яті: 6/64, 6/128 і 8/128 ГБ. Додатково, цей смартфон отримав підтримку NFC, ІЧ-порт, роз'єм під гарнітуру, потрійний слот під картки, FM-радіо та багато іншого.

Серед недоліків цього смартфона можна назвати відсутність стабілізації камери, низький рівень захисту, пластиковий корпус та реклама в MIUI (яку можна вимкнути).

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version