Home Новини сучасних технологій Названо iPhone, який найбільше продається в Україні

Названо iPhone, який найбільше продається в Україні

0

В Україні велика база шанувальників та фанатів компанії Apple, що позитивно відображається на продажах їхніх пристроїв. Зараз же буде названо iPhone, який найбільше продається в Україні. Крім цього, він ще й найпопулярніший смартфон в Україні. Якщо ви здогадалися, то мова йде про базову версію iPhone 11, який можна придбати в Україні за 22 000 грн. Так чому він такий популярний, хоча вже можна придбати iPhone 12? На це є декілька причин.

1. Цей смартфон ще актуальний в технічному плані. Його характеристики не поступаються іншим флагманським смартфонам 2019 - 2020 року, а саме потужний процесор, великий екран, підтримка NFC та бездротової зарядки, захист від вологи та якісні камери.

2. Ціна, яка менша за нову лінійку iPhone 12. Очікується, що iPhone 11 буде й далі дешевшати, хоча на стрімке падіння ціни не варто очікувати. Єдине, що може негативно вплинути на ціну, так це курс валют. Якщо запланували купляти цей смартфон, то краще не засиджуватися і шукати вигідну пропозицію саме зараз.

3. Ще одна причина, через яку вибирають iPhone 11, а не iPhone 12 – IPS-дисплей. Більшість фахівців приписують OLED дисплеям негативні наслідки для зору, в той час як IPS-дисплеї мають дещо менший пагубний вплив на людське око.

4. Ну і найпопулярніша причина це те, що цей смартфон від компанії Apple. Заперечувати тому, що в Apple неймовірний маркетинг зможе тільки той, хто не розуміє самого поняття маркетинг. Можливо, їхня продукція і не настільки якісна та неймовірна як вони розповідають, але більшість українців їм вірять і з радістю купляють саме їхню продукцію.

Особливо це стосується тих, хто вважає, що продукція Apple символ успіху і тому подібне.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version