Home Новини сучасних технологій Названо 5 найпотужніших смартфонів на початок 2021 року

Названо 5 найпотужніших смартфонів на початок 2021 року

0

Потужні смартфони це завжди круто, оскільки вони завжди отримують топові характеристики, які включають в себе потужні процесори, великий об’єм оперативної та внутрішньої пам’яті, швидкі та якісні дисплеї, велику автономність з підтримкою швидкої та бездротової зарядки і ще велику кількість нових та інноваційних функцій. Зрозуміло, що такі смартфони не будуть коштувати декілька тис. грн., але для цінителів чогось нового вони не здаються такими дорогущими. Сьогодні ж буде названо 5 найпотужніших смартфонів на початок 2021 року, які вразять своїми характеристиками та можливостями. Рейтинг смартфонів складений на основі результатів тестування Antutu.

5. Asus ROG Phone 3

Цілком очікувано, що в рейтингу опинився смартфон компанії Asus, яка займається професійним “залізом” для геймерів. Asus ROG Phone 3 - геймерський смартфон, відповідно, він отримав все найкраще, чим можна було його оснастити. Також варто відмітити, що для цього смартфона офіційно продається геймпад, що вказує на те, що він справді справляється з всіма сучасними мобільними іграми. Придбати смартфон можна за 23 тис. грн.

4 . HUAWEI Mate 40 Pro

Навіть не дивлячись на всі санкції, які накладені на компанію Huawei, їхній останній флагманський смартфон вийшов надзвичайно потужним. Крім того, він ще й володіє титулом найкращого камерофона. Начинка смартфона відповідає всім останнім флагманським стандартам…..і ціна також. В Україні цей смартфон придбати надзвичайно важко, оскільки він вийшов в реліз в обмеженій кількості. Якщо ж він десь і з’являється, то його швидко купляють, навіть не дивлячись на цінник в розмірі 36 тис. грн.

3. Samsung Galaxy S21 Ultra

Не дивно, що компанія Samsung із своїм флагманським смартфоном Galaxy S21 Ultra опинилася на 3-ьому місці. Цей смартфон був офіційно представлений на початку 2021 року і він покликаний конкурувати із смартфоном Apple iPhone 12 Pro Max. Цей смартфон також отримав всі можливі флагманські характеристики та бонусом захист від вологи. Ціна такого смартфона складає 40 тис. грн.

2. Xiaomi Mi 11

Xiaomi і їхній черговий флагман, який просто знищує ринок смартфонів. Цей смартфон нічим не гірший за смартфони, які розмістилися нижче в рейтингу. Цей смартфон став першим флагманським смартфоном, який отримав новий чіп Snapdragon 888. Зараз залишається очікувати на розширення смартфонів із лінійки Mi 11, які повинні стати ще кращими. Смартфон можна придбати за 23 тис. грн.

1. iQOO 7

Перше місце взяв цей смартфон не просто так. Головною причиною тут стало те, що він отримав все найкраще, що можна було використати в смартфоні , а приємним бонусом стало те, що він не такий дорогий в порівнянні з попередніми смартфонами, а саме 20 тис. грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version