Home Новини сучасних технологій Названо 5 найшвидших браузерів для Android-смартфонів

Названо 5 найшвидших браузерів для Android-смартфонів

0

Всі власники смартфонів користуються браузерами і зазвичай вибір падає на ті, які по замовчуванню на смартфоні, а це Google Chrome та Opera. Говорити про їхню зручність або швидкість не будемо, оскільки більшість й так знають всі їхні переваги та недоліки. Зараз же поговоримо про швидкі браузери, а саме буде названо 5 найшвидших браузерів для Android-смартфонів.

Pure Browser

Названо 5 найшвидших браузерів для Android-смартфонів
Фото: android-free-app.ru
Pure Browser

Непоганий представник швидких браузерів. Pure Browser працює неймовірно швидко, а його бонусом є блокування реклами. Крім цього, в ньому також доступний не малий набір інших функцій, серед яких варто відмітити збереження сторінки сайту в форматі PDF.

Samsung Browser

Як видно по назві, це браузер від компанії Samsung і найкраще він оптимізований саме під їхні пристрої. Швидкість роботи також на високому рівні, хоча й поступається першому в списку браузерів. Варто відмітити, що в браузері блокується будь-яке відстеження користувачів і блокування реклами. Також зауважимо, що в ньому доступна можливість встановлення різноманітних розширень.

Via Browser

Також один із найкращих браузерів в плані швидкості роботи та завантаження сторінок в інтернеті. Він отримав мінімалістичний дизайн і такий же функціонал - нічого зайвого ви не знайдете. Весь браузер максимально простий і не навантажує смартфон.

Vivaldi

Фото: techtoday.in.ua
Vivaldi

Раніше ми про цей браузер писали, а зараз настав час включити його в рейтинг. Браузер справді крутий і швидкий. Крім швидкого завантаження сайтів, він ще й вміє блокувати рекламу та отримав багато додаткового функціоналу.
Також нещодавно, браузер Vivaldi заблокував одну серйозну шпигунську технологію.

Opera Touch

Опера мені завжди симпатизувала і фактично, навіть не дивлячись на серйозну конкуренцію у вигляді Google Chrome, частіше віддаю перевагу саме Опері. Якщо брати до уваги Opera Touch, то про швидкість завантаження та роботи варто не хвилюватися.
Також варто відмітити, що в браузері реалізовано захист від майнінгу криптовалюти та присутня можливість блокування реклами.

також нещодавно було названо способи догляду за вашим браузером.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version