Home Новини сучасних технологій Названо 5 неочікуваних способів використання ліхтарика в смартфоні

Названо 5 неочікуваних способів використання ліхтарика в смартфоні

0

Напевно всі знають, що практично у всіх смартфонах доступний ліхтарик. Раніше, з появою перших смартфонів, ліхтарик в смартфонах не використовувався як ліхтарик – його призначенням був спалах для камери. Через деякий час, спалаху розширили функціонал і додали можливість ліхтарика. Так ось, основне призначення ліхтарика відоме всім, але, як виявляється, його можна використовувати не тільки щоб підсвічувати в темряві. Про це зараз і поговоримо та буде названо 5 неочікуваних способів використання ліхтарика в смартфоні.

Спосіб 1. Світломузика

Так, ліхтарик у смартфоні можна використовувати як світломузику. Звісно, без використання сторонніх додатків (в магазині додатків просто введіть ліхтарик світломузика) не обійтися, але якщо вам справді потрібна світломузика, то варто спробувати, оскільки він буде мигати в такт із музикою. Виглядає це несерйозно, але прикольно.

Спосіб 2. Яскравий та темний ліхтарик

Зараз, в досить багатьох смартфонах, яскравість ліхтарика можна налаштовувати, хоча переважна більшість, це забороняють. На ділі, ліхтарик можна налаштувати так, що він буде світити неймовірно яскраво. Правда тут варто попередити, що максимальна яскравість ліхтарика небезпечна як для користувачів, так і для смартфона, оскільки існує ризик перегорання світлодіода, перегріву смартфона і навіть його плавлення.

Якщо вас не влаштовує яскравість ліхтарика в смартфоні, то можна скористатися спеціальними додатками, які обходять блокування з сторони виробника і підвищують (або навпаки) яскравість ліхтарика.

Спосіб 3. Ліхтарик для Азбуки Морзе

Так, ліхтарик можна використовувати як Азбуку Морзе. Звісно, ймовірність, що вам колись стане в нагоді Азбука Морзе неймовірно низька, але на всяк випадок варто знати, що завантаживши спеціальний додаток, ви зможете вводити в ньому текст, а він буде передавати необхідну інформацію на ліхтарик, який буде мигати Азбукою Морзе.

Спосіб 4. Індикатор дзвінка

Також можливий спосіб використання ліхтарика в смартфоні. Особливо він підійде тим, кому на роботі або ділових зустрічах, не рекомендовано відволікатися на вхідні дзвінки у вигляді мелодій або вібросигналів. Ввімкнувши індикатор дзвінка, при вхідному дзвінку ліхтарик почне мигати, чим приверне вашу увагу без зайвих звуків.

Спосіб 5. Ввімкнення ліхтарика за плеском

Також може стати в нагоді ще один спосіб використання ліхтарика - автоматичне ввімкнення за допомогою плеску в лодоні. Особливо це стане в нагоді тоді, коли ваш смартфон залишився в темній кімнаті, а ви не пам'ятаєте де вмикач світла. В такому випадку ви просто плеснете в лодоні і ввімкнеться ліхтарик. Так ви знайдете і вмикач світла і нічого не розіб'єте під час його пошуку.

Також нещодавно було названо ґаджети, яких замінили смартфони.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version