Реклама

Названо 5 основних причин, чому не варто використовувати месенджер WhatsApp

Останні Новини

Месенджер WhatsApp щораз більше втрачає своїх користувачів через ряд причин. Звісно, у нього є і достатня кількість конкурентів у вигляді інших месенджерів. Сьогодні ми назвемо п’ять причин видалити із свого смартфона WhatsApp або взагалі не встановлювати його.

  1. Відсутня можливість редагування надісланих повідомлень. Так, можливості редагування повідомлень, як у інших наявних на ринку месенджерів, тут немає. Щоб замінити його, вам потрібно буде видалити надіслане повідомлення «для всіх», якщо дозволяє час та написати його знову.
  2. Обрізані фотографії. Після відправки фотографій, вони обрізуються. Тобто ви бачити лише частинку фото, а для повного перегляду потрібно його відкрити. Також в WhatsApp значно знижується якість фото, а максимальний обсяг файлів для передачі становить всього 100 Мб.
  3. Неможливо повністю архівувати чати. Тобто ви можете перевести чат в архів, але коли співрозмовник із цього чату надішле вам повідомлення, то чат автоматично перейде знову в розділ загальних діалогів.
  4. Безпека. Інформації та дискусій на цю тему є неймовірно велика кількість, так як шифрування тут бажає бути кращим. Та й багато фахівців у сфері безпеки також критикують даний месенджер.
  5. Спам. Ця причина досить спірна, але багато користувачів скаржаться на величезну кількість спаму у вигляді листівок з привітаннями кожного дня. Навіть зі святами, про які усі чують в перший раз. Справа в тому, що даним месенджером користуються багато старших людей, тобто наших родичів.
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В українців виникло непорозуміння з карткою для виплат “єПідтримка” від ПриватБанку

Продовжуємо нашу рубрику відгуків клієнтів ПриватБанку і сьогоднішній відгук присвячений темі, яка стосується практично всіх українців, які вакцинувалися від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -