Реклама

Xiaomi представили розумний кондиціонер з функцією контролю вологості

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi представили розумний кондиціонер з функцією контролю вологості повітря. Ви можете керувати температурою з кроком 0,5 ° С, а діапазон регулювання вологості становить від 45 до 65%.

Компанія Xiaomi представила новітній кондиціонер, особливістю якого є контроль не тільки температури, але і вологості повітря в приміщенні. У лінійці представлено три моделі для приміщень різної площі, а ціна починається з позначки 320 доларів.

Як заявляє виробник, новий енергоефективний кондиціонер може не тільки точно контролювати температуру, але і зволожувати повітря. При цьому передбачена можливість управління температурою з кроком 0,5 ° С, а діапазон регулювання вологості становить від 45 до 65%.

Варто відзначити, що якщо в кімнаті занадто сухе повітря, то кондиціонер не зможе регулювати вологість повітря. Бажаючі можуть додатково підключити зволожувач Mijia для збільшення вологості повітря.

Новий кондиціонер Xiaomi відповідає новому національному стандарту енергоефективності. При тих же умовах, в порівнянні з оригінальним енергозберігаючим настінним кондиціонером вищого класу, він обходиться помітно дешевше у використанні.

Кондиціонер отримав інверторний компресор постійного струму і підтримує режим енергозбереження, який дозволить додатково знизити витрати. Він підтримує режим самоочищення, в ньому використовується антибактеріальний і протигрибковий фільтр.

При підключенні до додатка Mijia він також підтримує розумні нагадування про засмічення фільтрів, голосове управління за допомогою розумних колонок і зв'язок з іншими продуктами розумного будинку.

Читайте також: Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий смартфон Oppo K10x на основі Android 13

Компанія Орро повідомила,що 16 вересня випускає на ринок смартфон середнього рівня К10х. В ньому встановлена операційна система ColroOS 12 на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -