Реклама

Бюджетні флагмани від Huawei вже на підході

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно один з інсайдерів поділився планами Huawei з випуску нових продуктів. У числі новинок були згадані і nova 8 з дебютом в грудні-січні. А зараз інший інформатор підтвердив, що Бюджетні флагмани від Huawei вже на підході.

Як повідомляється, прем’єра відбудеться 23 грудня, а продажі стартують 30 грудня. Одночасно інформатор повідомляє орієнтовну вартість смартфонів: nova 8 – близько $ 460, nova 8 Plus – близько $ 610.

Бюджетні флагмани від Huawei вже на підході

Докладних характеристик поки немає, але можна думати, що обидві моделі будуть побудовані на однокристальних платформах MediaTek Dimensity 1000/1000 +: фірмових SoC Kirin 9000 не вистачає флагманів Mate 40, але ж їх треба ще «розтягнути» і на що виходить навесні Huawei P50.

Як мінімум в старшій моделі буде загнутий на боковини екран із здвоєним фронтальною камерою (як у Huawei P40 Pro). Ходять чутки про використання в nova 8 і Honor V40 пентакамери, але вони поки не підтверджені.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони з підтримкою Google Stadia

Stadia – це те, чим нас вразила компанія Google. А от підтримка Stadia — це та проблема, яка стоїть...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -