Реклама

Розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні була розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro. Анонс відбудеться ще цього року. Інформацією поділився китайський інсайдер Digital Chat Station.

Розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro

Зараз відомо, що наступними пристроями Huawei повинні стати nova 8 і nova 8 Pro, і якщо nova 8 справді побудована на Dimensity 700, то такий смартфон жодним чином не буде називатися бюджетним флагманом.

На додаток до Dimensity 700, смартфон надійде з 6,5-дюймовим екраном Full HD + із частотою кадрів 60 Гц та однією передньою 16-мегапіксельною камерою, акумулятором на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 40 Вт та основною камерою з 48 , 8, 2 та 2 мегапікселі датчики. Загалом характеристики цієї моделі знаходяться на межі рішень початкового та середнього рівня, які навряд чи відповідають статусу nova 8.

Розкрита дата анонсу смартфонів Huawei Nova 8 і Nova 8 Pro

Тим часом інсайдер підтвердив анонс нових 8 і nova 8 Pro відбудеться в грудні. Нагадаємо, за чутками, ці моделі мали дебютувати цього місяця.

Читайте також: Зображення першого смартфона Honor після відділення від Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито ціну смартфона Samsung Galaxy M31 Prime

Кілька днів тому Amazon.in розкрив характеристики та дизайн Samsung Galaxy M31 Prime. Сьогодні ж, дякуючи Amazon, було розкрито ціну...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -