Home Новини сучасних технологій Названо 5 популярних Android – смартфонів, які мало хто пам’ятає

Названо 5 популярних Android – смартфонів, які мало хто пам’ятає

0

Кожного місяця в реліз виходять нові смартфони і їх кількість стрімко зростає. Смартфони випускають як нові компанії, та і давно відомі, які випустили в світ багато пам’ятних смартфонів. Зараз же, буде названо 5 популярних Android – смартфонів, які мало хто пам’ятає. Також буде названо компанії, які вже не випускають смартфони, або в найближчий час перестануть їх випускати.

  1. LG

Напевно найбільш сумна новина, яка з’являлася останнім часом, це продаж відділу смартфонів компанії LG. Як повідомляють в компанії, це було складним рішенням, але враховуючи останні продажі смартфонів під їхнім брендом (погані), вони прийняли рішення продати цю частину бізнесу.
Напевно єдиний смартфон, який був найпопулярнішим від LG, це Optimus One.

  1. Lenovo

Ще одна компанія, яка колись була відомим виробником смартфонів, але зараз в них є тільки один смартфон, який вартий уваги — Lenovo Legion. Інші смартфони компанії майже непомітні, оскільки їхні характеристики не вражають, а ціна за них зависока.
Останній смартфон, який був колись популярним, це Lenovo K900.

  1. HTC

Ще одна компанія, чиї смартфони колись були надзвичайно популярними, а зараз про них майже ніхто не говорить. Зараз HTC випускають смартфони досить рідко, але вони не можуть похвалитися унікальним дизайном або характеристиками. Останній смартфон, який можна вважати пам’ятним - HTC Desire .

  1. Fly

Fly були колись неймовірно популярними в Україні в бюджетному сегменті. Всі знали, що ці смартфони відверто погані, але їхня дешевизна брала верх. З часом все змінилося, оскільки на ринку з’явилися смартфони від Xiaomi, які по якості були (і є) кращими в своєму сегменті. Останній смартфон, який можна назвати більш-менш популярним - Fly Cirrus 13 .

  1. BlackBerry

Колись неймовірно популярний бренд, смартфони якого хотіли всі. Компанія була більше орієнтована на європейський та американський ринок, але в нас ці смартфони також можна було придбати. Компанія погубила себе через своє небажання експериментувати із дизайном смартфонів і введенням нових технологій. Останній смартфон BlackBerry, який можна пригадати, це BlackBerry Key.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version