Home Новини сучасних технологій Названо причини, через які українці продовжують користуватися кнопковими телефонами

Названо причини, через які українці продовжують користуватися кнопковими телефонами

0

Ви могли помічати, що досить велика кількість українців, різного віку, продовжує користуватися кнопковими телефонами, враховуючи, що зараз ера смартфонів. Як виявилося, це не просто так. Зараз буде названо причини, через які українці продовжують користуватися кнопковими телефонами.

Простота

Цілком неочікувано, але факт. Більшість українців вибирають класичні кнопкові телефони саме через їхню простоту та обмежений функціонал, який не включає в себе велику кількість “сміття”, яка присутня на сучасних смартфонах.
Багато людей вибирають такі телефони, в яких навіть відсутній доступ до інтернету, тобто вони їх використовують тільки для дзвінків.

Міцність

З цією причиною також все цілком зрозуміло. Кнопкові телефони завжди славилися своєю міцністю, чого не скажемо про смартфони. Якщо ж мова піде ще про захищений кнопковий телефон, то його взагалі майже неможливо розбити і втопити. Його можна тільки загубити.

Бюджетність

Бюджетність - це одна з головних причин щодо вибору кнопкового телефону. Якщо порівняти вартість кнопкових телефонів і бюджетних смартфонів, то різниця буде неймовірна. Кнопкові телефони (найпростіші) коштують декілька сотень гривень, тоді як бюджетні смартфони починаються з близько 2-х тисяч гривень.

Безпека

В даному випадку, кнопкові телефони можна назвати безпечними не тільки в плані міцності, а ще й в плані захисту конфіденційної інформації. Це цілком логічно, якщо на телефоні навіть відсутній інтернет і власне операційна система. Цим телефонам не нашкодять шкідливі програми і віруси.

Автономність

Це також поширена причина для покупки кнопкового телефону. Зараз більшість смартфонів орієнтуються на 1-2 дня автономної роботи, тоді як кнопкові телефони можуть працювати близько 1 місяця без заряджання. Перевага очевидна.

Компактність

Більшість сучасних смартфонів надзвичайно габаритні, враховуючи тільки їхні дисплеї понад 6 дюймів. Кнопкові телефони дуже компактні, оскільки їхні дисплеї надзвичайно малі. Такі телефони можна загубити навіть в кишені серед ключів та гаманця.

Довговічність

Довговічність це те, чому більшість кнопкових телефонів минулого десятиліття актуальні навіть зараз. Їхні батареї живуть надзвичайно багато, телефони міцні, морально не застарівають і тому подібне. Все це разом, робить ці телефони надзвичайно живучими та довговічними.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version