Реклама

Названо 5 причин, чому варто купити Apple iPhone 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Тільки нещодавно ми писали про найгірші смартфони компанії Apple, а зараз поговоримо про їхній останній смартфон iPhone 12, а саме буде названо 5 причин, чому варто купити Apple iPhone 12. В цілому, Apple випустили цілком вдалий смартфон, хоч і не дешевий, але цілком сучасний та технологічний. Повертаємося до причин і для прикладу розглянемо випадок, коли у вас вже є iPhone 11 і ви гадаєте, чи варто перейти на iPhone 12.

  1. Дисплей

Однозначно, дисплей Super Retina XDR це одна з найважливіших причин, чому варто перейти на iPhone 12. Apple нарешті дозріли, щоб укомплектувати всі версії iPhone 12 OLED екранами, які прийшли на заміну IPS.

Для прикладу, раніше роздільна здатність дисплеїв складала 1792 x 828 пікселів (326 пікселів на дюйм), а тепер стала 2532 x 1170 пікселів (460 точок на дюйм). Прогрес на лиці.

  1. Новий процесор Apple A14 Bionic

Останній процесор, який розробили та яким укомплектували iPhone 12, виявився найпотужнішим процесором 2020 -2021 років. Згідно з результатами тестів, процесор A14 Bionic потужніший за прямого конкурента від Qualcomm на 50%, що справді вражаюче. Якщо порівнювати потужність A14 з A13, яким оснащений iPhone 11, то він потужніше десь на 25-30 %.

  1. Дизайн

Якщо брати до порівняння iPhone 11, то iPhone 12 отримав деякі незначні зміни в дизайні, які в результаті, дали хороший результат. Смартфони з лінійки iPhone 12 отримали більш компактні розміри, в порівнянні з попередниками, для прикладу, габарити iPhone 11 складають 15,09 х 7,57 х 0,83 см (вага 194 г), а в iPhone 12 14,67 x 7,15 x 0,74 см (вага 162 г). Як бачите, iPhone 12 суттєво зменшився в габаритах, та й важить він на 32 г менше. Та й в цілому, останні смартфони Apple iPhone 12 комфортно тримати в руках.

  1. Наявність 5G

Можливо, підтримка 5G вам ще не стане в нагоді в Україні, але якщо ви часто подорожуєте, то зможете перевірити всю потужність та швидкість інтернету з 5G. Якщо ви житель столиці, або ж іншого міста - мільйонника, то з великою ймовірністю, 5G ви зможете протестувати вже в найближчі декілька років.

  1. Камери

Камери це те, що Apple покращують в своїх смартфонах з року в рік і дивуватися, що iPhone 12 робить кращі фото, ніж iPhone 11, не варто. Для прикладу, в нових смартфонах, Apple покращили ширококутний датчик, що тепер сприймає на 27% більше світла, нічний режим підтримує надширококутний сенсор, Mamy Smart HDR 3, запис HDR-відео з Dolby Vision до 30 кадрів в секунду, фронтальна камера підтримує Night Mode і Deep Fusion та нічний режим, який тепер підтримує інтервальну зйомку.

В цілому, якщо порівнювати Apple iPhone 12 з iPhone 11, то він однозначно кращий. Чи є сенс замінювати один смартфон на інший? Тут вже вирішувати вам, ми тільки назвали основні фішки нової моделі, в порівнянні з попередньою.

Також нещодавно стало відомо, що хакери атакували компанію Apple та вимагають великий викуп.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Продуктивність чіпів для Android в рейтингу AnTuTu

Нещодавно було опубліковано новий рейтинг від AnTuTu. Продуктивність чіпів для Android в рейтингу AnTuTu відображається у вигляді ракети. Чим...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -