Реклама

У Viber розповіли, хто їхні користувачі в Україні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Протягом останніх декількох років, популярність месенджерів в Україні стрімко зросла і користуються ними, як люди молодого віку (18-24 років) так і користувачі старшої вікової групи (40-60 років). Зараз же у Viber розповіли, хто їхні користувачі в Україні і серед якої вікової категорії їхній месенджер найпопулярніший.

Статистика в цілому досить цікава, оскільки месенджер виявився найпопулярнішим в Києві, Львові та Харкові. Згідно офіційних даних, найпопулярнішим месенджер виявився серед жінок (55% проти 45% чоловіків). Якщо брати до уваги вікові категорії, то більша половина активних користувачів у віці до 34 років, а саме 33% у віці від 25 до 34 роки, а близько 16% у віці від 16 до 23 років.

Тепер статистика стосовно відправлених повідомлень. Найактивніші користувачі, які полюбляють відправляти текстові повідомлення знаходяться в Києві (14%), далі йдуть із Львова (5%), потім Харків (4%) та Дніпро (2%).

Стосовно безкоштовних дзвінків, то статистика схожа - найбільше телефонують в Києві (14%), далі у Львові (4,5%), потім в Харкові (4%), Дніпрі (2%) і на кінець в Запоріжжі (2%).

Також нагадуємо, що нещодавно було названо 4 поради, які вбережуть вас від шахраїв в месенджері Viber.
Також стало відомо, як правильно налаштувати месенджер Viber, щоб він не засмічував смартфон.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія GIGABYTE представила повністю скляний корпус ПК із RGB-освітленням

Компанія GIGABYTE представила повністю скляний корпус ПК із RGB-освітленням - AORUS C700 Glass. Це RGB-підсвічування не тільки на передній...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -