Реклама

В смартфонах iPhone 12 виявили черговий дефект

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В смартфонах iPhone 12 виявили черговий дефект. Знову проблеми з екраном. На цей раз він зеленіє.

Проблеми з екранами нових смартфонів Apple виявилися практично відразу після старту продажів iPhone 12 і iPhone 12 Pro – ті неприродно пожовтіли. І навіть фахівці відомого ресурсу DxOMark при тестуванні дисплея iPhone 12 Pro відзначили його жовтизну, яка проявлялася чи не у всіх режимах роботи.

Наскільки Apple впоралася з неприродною жовтизною дисплеїв - незрозуміло, але зараз у iPhone 12 виникла нова проблема. На цей раз дисплей … зеленіє.

Як видно, в Мережі вже маса підтверджених випадків. Найкраще дефект проявляється на чорному тлі. Можливо, так Apple спробувала впоратися з жовтизною, так перестаралася. Або навпаки, обидві проблеми існують незалежно один від одного. Але в будь-якому випадку з ними треба розбиратися. За даними звіту корейського видання Asian Economy, Apple вже в курсі ситуації з зеленими екранами і намагається виявити причину їх появи.

Читайте також:В смартфона Apple iPhone 12 Mini виявилися проблеми з екраном.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні переваги та недоліки карткових та готівкових розрахунків

В наш час багато хто скаже, що тільки карткові розрахунки мають переваги, а от готівка - лише недоліки. Як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -