Реклама

Дисплей Apple iPhone 12 Pro має низьку точність дотику

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

DXOMARK опублікував результати тестування дисплея нещодавно запущеного iPhone 12 Pro. І згідно отриманих даних, дисплей Apple iPhone 12 Pro має низьку точність дотику і поступається цим показником OnePlus 8 Pro.

Смартыон iPhone 12 Pro набирає 87 балів в тесті DXOMARK Display. Завдяки цьому він ділить 3 місце в рейтингу поряд із Samsung Galaxy S20 Ultra 5G . В даний час Note 20 Ultra 5G від Samsung , який вийшов у серпні, очолює чарти з 89 балами. Таким чином, iPhone 12 Pro втрачає корону лише на 2 бали.

Крім того, він добре справляється з колишнім iPhone 11 Pro Max, який набирає всього 84 бали. Для порівняння, iPhone 12 і 12 Pro мають менший 6,1-дюймовий OLED-дисплей Super Retina XDR у порівнянні з 6,5-дюймовим iPhone 11 Pro Max . Інші характеристики можна переглянути нижче:

  • Розміри, співвідношення сторін: 146,7 x 71,5 x 7,4 мм, 19,5: 9
  • Роздільна здатність: 1170 × 2532 пікселів та 460 PPI
  • Максимальна яскравість: 1200 кд / м ^ 2 (канделя).
  • Частота оновлення: 60 Гц.

У звіті йдеться про те, що iPhone 12 Pro має лише незначні покращення кольорів і відео у порівнянні з iPhone 11 Pro Max. Однак у точності дотику вони обидва набирають лише 61 та 57 балів відповідно. І значно відстають від 83 балів OnePlus 8 Pro . Останній посідає друге місце в рейтингу із загальним балом 88 балів.

Тим не менш, говорячи про плюси, пристрій має хорошу яскравість та контрастність відео, плавні переходи світла, хорошу якість згладжування під час ігор та хорошу візуалізацію зображення під сонячним світлом завдяки гаммі.

Що стосується мінусів, то, схоже, у кожному виді діяльності є жовтий відтінок, менше яскравості при темному освітленні, мерехтіння при слабкому освітленні та більший вплив фільтра синього світла на яскравість та колір.

Читайте також: Apple отримала ще одного виробника iPhone 12.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, що робити коли завис смартфон

Зависати можуть не тільки комп’ютери, але й мобільні пристрої на кшталт смартфонів. Зверніть увагу, що в сучасних моделях стає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -