Home Новини сучасних технологій Названо 5 причин, які можуть спричинити збої в роботі інтернету

Названо 5 причин, які можуть спричинити збої в роботі інтернету

0

Інтернет – це те, без чого сьогодні наше життя просто неможливе, відповідно будь-які проблеми із ним просто вибивають нас із звичного ритму життя. Зазвичай, при виникненні неполадок з інтернетом чи падінням його швидкості ми одразу звертаємось в техпідтримку та й все. Це рішення є правильним, але якщо вам цікаво, то зараз ми назвемо 5 причин, які можуть спричинити збої в роботі мережі, по які мало хто говорить.

Гроза

Найчастіше проблеми із інтернетом через грозу стосуються багатоквартирних будинків. Досить часто провайдери забувають про необхідність заземлення, відповідно під час грози струм може потрапляти в комутатор провайдера, далі по мідному кабелю і безпосередньо в квартири. Загалом, під час грози рекомендується не користуватись інтернетом, витягнути інтернет кабель з комп’ютера чи ноутбука, та й взагалі під час грози не використовувати таку техніку.

Вода

Це ще одна причина, яка також є досить поширеною в квартирах. Саме там кабелі інтернету можна зустріти або на горищах, або в підвалах, далі уже йде розгалуження по квартирах. Весною та осінню спостерігається багато вологи, що надалі може призвести до корозії, відповідно і до втрати контакту. Таким чином вплив води не варто виключати.

Живність

Схожа ситуація із водою, як на горищах, так і в підвалах можна зустріти щурів чи голубів. А вони в свою чергу можуть просто погризти кабелі, звідки і будуть проблеми як з повною відсутністю інтернету, так із його роботою з перебоями. Також не варто виключати ваших домашніх тварин, які можуть погратись з кабелем та пошкодити його.

Сусіди або ЖЕК

Це також часта проблема. Працівники ЖЕКу не завжди відповідально відносяться до своєї роботи, і просто можуть «випадково» обрізати кабель вашого провайдера. Така ж ситуація із сусідами, скажемо так, «злими сусідами», яким весь час недогода. Бувають випадки, коли такі сусіди навмисно обрізають кабель в квартиру, жителі якої їм не подобаються.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version