Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, як легко обмежити використання смартфона

Українцям розповіли, як легко обмежити використання смартфона

0

Зараз ми практично всі користуємося смартфонами, відповідно, ймовірність залежності від нього досить сильно зростає. Щоб уникнути таких неприємностей, розповімо, як легко обмежити використання смартфона.

Найперше, варто звільнити свій смартфон від тих додатків та ігор, в яких ви проводите найбільше часу. Повірте, якщо видалити їх, то ви втратите інтерес до них і цим сильно зменшите кількість проведеного в смартфоні часу.

Наступним обмеженням стане вимкнення сповіщень на смартфоні. Згадайте, як часто ви брали в руки смартфон тільки через те, що вам прийшло сповіщення із Facebook, WhatsApp, Viber, Telegram або інших додатків. Для початку, можна вимкнути сповіщення для деяких додатків і плавно вимикати всі.
У випадку, якщо у вас використовується месенджер для роботи, то від нього сповіщення вимикати не варто, а от для всіх інших вимикайте і радуйтесь спокійному життю від сповіщень.

Ще одним обмеженням можна назвати вимкнення інтернету, перехід в режим Польоту і тому подібне. Таким чином ви зможете спокійно займатися своїми справами декілька годин і не відволікатися на смартфон.

І на останнє, час від часу, залишайте свій смартфон вдома. Запланували невелику прогулянку на свіжому повітрі? Йдіть без смартфона. Таким чином і прогулянка буде більш ефективна і ви відпочинете від смартфона.

Запам’ятайте, що відмовитися повністю від смартфона в наш час досить важко, але обмежити перебування в ньому завжди можна. Використовуйте смартфон тільки при потребі, і ніяка залежність від смартфона вам не буде загрожувати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version