Home Новини сучасних технологій Названо 5 справді простих кроків, які допоможуть прискорити роботу вашого смартфона

Названо 5 справді простих кроків, які допоможуть прискорити роботу вашого смартфона

0

І знову продовження теми покращення роботи смартфона. Так, як би там не було, але з часом наші пристрої починають працювати повільніше, і в багатьох випадках ми самі призводимо до цього. Зараз же буде названо 5 справді простих кроків, які допоможуть прискорити роботу вашого смартфона.

1. Очищення галереї та інших файлів. Я думаю у кожного з нас велику частину пам’яті займають саме фото, відео та інші завантажені з мережі файли. Рекомендується час від часу проводити чистку таких файлів, видаляти усе непотрібне вам, або ж переносити в хмарне сховище.

2. Використання важких тем. В даному випадку краще використовувати базові теми, які оптимізовані саме під ваш смартфон. Так як досить часто саме завантаженні теми і сповільнюють роботу смартфона, а якщо ви їх використовуєте ще й в поєднанні живих шпалер, то про стабільну та швидку роботу пристрою говорити важко.

3. Віджети. Звісно, видаляти усі віджети не потрібно, тим більше, що деякі з них є справді корисними. Правда рекомендується не використовувати їх усіх одразу, оберіть декілька, які вам найбільш потрібні, а інші краще видаліть.

4. Додатки. Про це ми згадували уже неодноразово, не забивайте пам’ять вашого смартфона великою кількістю зайвих додатків. Завантажити додаток на смартфон займає декілька хвилин, а от чи будете ви його використовувати залишається під питанням. Також не рекомендується завантажувати додатки на заміну стандартних, таких як будильник, калькулятор і т.д.

5. Додаткові функції. Тут мова йде про не використовувані вами додаткові функції типу GPS, VPN, Bluetooth, тощо. Їх завжди можна увімкнути в потрібний момент, а залишаючи ввімкненими їх на постійній основі, ви лише сповільнюєте роботу вашого смартфона.

Також нещодавно було названо топ 3 кращих і при цьому дешевших смартфони ніж iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version