Home Новини сучасних технологій Названо 6 найкращих платних ігор для Android в 2021

Названо 6 найкращих платних ігор для Android в 2021

0

Якщо вам набридло грати в безкоштовні ігри, в яких геймплей тісно пов’язаний з донатом, то ця добірка саме для вас. Погодьтеся, що іноді хочеться просто грати і не турбуватися про те, що вам треба зараз купити гарну зброю або щось інше за справжні кошти, щоб перемогти противника. Для цього ми зібрали 6 цікавих, але платних ігор для Android, в яких донат не впливає на гру.

Перша гра – Final Fantasy VIII.

Названо 6 найкращих платних ігор для Android в 2021

Це цікава рольова гра, яка має дуже велику історію. Скволл – це головний герой, яким ви будете грати. Ваша ціль – це знищити ворогів, тим самим врятувати всесвіт. Також ви можете вирішувати, що покращувати у вашому персонажі. У Final Fantasy VIII цікавий сюжет, який не змусить нудьгувати. Гра коштує приблизно 700 грн, але її геймплей вартий того.

Цікаво: Netflix починає тестувати Android – ігри для користувачів.

Друга гра - Banner Saga.

Це тактично-рольова гра або як їх називають “рогалик”. Опинившись в часи вікінгів, вам потрібно буде тактично мислити, щоб вижити. Локації у ній зроблені дуже красиво та цікаво. Самою головною фішкою Banner Saga є вибір і їх наслідки. Тобто ваше рішення може вплинути на сюжет. Атмосфера в цій грі захоплює і затягує надовго. Також є друга частина цієї гри, яка теж платна. Вона так само захоплива, як і перша, тому слід пройти дві.

Третя гра – Downwell.

Вона виконана у 8-Bit стилістиці, що надає унікальності. Вам часто треба буде стратегічно мислити над кожним покращенням для персонажа. Суть гри – збирати певні бонуси і не попадати на ворогів, щоб виграти. Все потрібно робити продумано, тому що після кожної смерті гра починається спочатку.

Четверта гра – Dead Cells.

Це інді-гра, що має цікавий сюжет, але щоб її пройти, треба дуже постаратися. Спочатку вона була тільки на комп’ютерах та пізніше вийшла на Android. В неї можна грати, як і сенсорними клавішами, так і на бездротовому контролері. Dead Cells виконана в гарній якості, що дуже вам сподобається. В цій грі є функція, через яку гра стала ще цікавіше. Ви змушені проходити все знову, якщо вмираєте. Але коли повернетеся в те місце, то все зміниться.

П'ята гра – GTA.

Чому б не випустити популярну серію Grand Theft Auto на Android? Так подумали Rockstar Games і виготовили її на телефон. Ви можете купити такі ігри як: San-Andreas, Chinatown Wars, Vice City, Liberty City Stories та GTA 3. Є можливість грати на бездротовому контролері або сенсорними клавішами. Цікаві сюжети, великі можливості, хороша графіка, яка надає чудову атмосферу – це все змусить вас пройти їх до кінця. Цінник не дуже великий, тому вам слід пограти в них.

Шоста гра – Grimvalor.

Теж має рольовий жанр і цікавий сюжет. Великий плюс в ній – це зручне керування. Графіка у Grimvalor дуже гарна, як для телефонної гри. Що треба робити? В ній треба тактично діяти, коли вбиваєш ворогів. Маєте можливість покращувати можливості головного героя. Також є безкоштовна демо-версія, щоб зрозуміти, чи вам сподобається гра.

Також нещодавно було названо найпопулярніші додатки та ігри для Android в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version