Home Новини сучасних технологій Названо 6 порад, які збільшать термін служби смартфона

Названо 6 порад, які збільшать термін служби смартфона

0

Всі ми, власники смартфонів, рано чи пізно оновлюємо його до новішого з деяких причин. Зазвичай, причиною для покупки нового смартфона може стати поломка або втрата попереднього смартфона, зменшення автономності роботи, “заторможеність” та багато іншого.

Відповідно, після покупки нового смартфона ми задаємо собі запитання, як збільшити термін його служби, та не купляти новий смартфон через 2-3 роки. З цим ми зможемо допомогти і зараз буде названо 6 порад, які збільшать термін служби смартфона.

1. Використовуйте захисні чохли, захисні пліки або бронескло

Якщо ви тривалий час використовували свій колишній смартфон, та ще й без чохла або іншого захисту, то могли звернути увагу на те, який “товарний” вигляд він має. В будь-якому випадку, на дисплеї та корпусі з’явилися подряпини від падіння, або елементарно від носіння в кишені штанів або ж в рюкзаку.

2. Очищайте смартфон від бруду

Як і всі електроприлади, смартфони також можуть сильно засмітитися. Найчастіше, сміття можна знайти в роз’ємі для заряджання та роз'ємі для навушників. Запам’ятайте, що для очищення цих роз'ємів не можна використовувати зубочистки або інші гострі предмети. Найкраще з таким очищенням справляється повітря під великим тиском.

3. Не використовуйте в екстримальних умовах

Ми вже неодноразово повідомляли, що використовувати смартфон при екстримально низьких та високих температурах не можна, оскільки від цього псується акумулятор, а значить скорочується автономність роботи вашого смартфона. Також, при таких умовах, заборонено заряджати смартфон.

4. Тільки оригінальні аксесуари

Традиційно, найкраще заряджати смартфони (та й інші пристрої) тільки оригінальними зарядними пристроями. Допускається використання зарядного пристрою, який сумісний з вашою моделлю смартфона. Купляти та використовувати зарядні пристрої сумнівного виробництва не рекомендується, оскільки існує ризик раннього виведення з ладу вашого акумулятора.

5. Не використовуйте без необхідності

Знову повернемося до акумулятора. Старайтеся використовувати смартфон тільки при потребі. Причиною цього є обмежена кількість циклів зарядки сучасних акумуляторних батарей. Чим частіше смартфон заряджається та розряджається, тим швидше буде зменшуватися автономність його роботи.

6. Видаляйте невживані та непотрібні матеріали

Таким чином, ви заощадите внутрішній простір смартфона, та не будете його засмічувати. Крім цього, зникне навантаження на оперативну пам’ять, відповідно, смартфон почне працювати швидше і не буде нагріватися.

І останнє, використання тарифних ГБ також зменшиться, оскільки додатки не будуть оновлюватися та передавати зайву інформацію розробникам.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.



NO COMMENTS

Exit mobile version