Home Новини сучасних технологій За якими параметрами варто вибирати смартфон для покупки в 2021 році?

За якими параметрами варто вибирати смартфон для покупки в 2021 році?

0

Сьогодні ми розповідали про те, чому сучасні пристрої (смартфони в тому числі) так швидко застарівають, а також ми дали 6 порад, які зможуть продовжити термін експлуатації вашого нового смартфона. Зараз же розповімо, на що потрібно звернути увагу, при виборі смартфона в 2021 році.

І так, всі сучасні смартфони оснащені великою кількістю нових та різноманітних функцій, через що вибір смартфона стає досить складним, особливо не знаючи на що необхідно звертати увагу в першу чергу.

Дисплей

Дисплей це одна з найважливіших складових кожного смартфона. Якщо ви любитель великих дисплеїв, то смартфони з діагоналлю менше 6 дюймів вам не підійдуть. Якщо ж ваш вибір більш скромний, то дисплеї менше 6 дюймів будуть саме тим, що вам необхідне. В будь-якому випадку, на дисплеях 5 дюймів і більше зручно дивитися фільми, та просто сидіти в інтернеті. Якщо ви вирішили скільки дюймів вам необхідно, то дивіться на смартфони, які використовують дисплеї FHD + і кращі.

Стосовно частоти оновлення дисплея. Вибирайте дисплеї з високою частотою оновлення, оскільки так покращиться досвід використання смартфона і картинка, текст і відео будуть плавніше оновлюватися.

Процесор

Фактично, єдине на що варто звертати увагу, так це на те, щоб процесор відносився до середньої потужності і вище. Всі процесори, які вже застарілі та слабкі не принесуть ніякого задоволення від використання смартфона.

Тепер стосовно вибору між MediaTek та Qualcomm. В принципі, різниці між ними сильно великої нема, оскільки зараз всі процесори, які виконані по нових техпроцесах відносно потужні.

Оперативна пам'ять

Тут найважливіше не вибирати смартфони, в яких об'єм оперативної пам'яті 2Гб або менше. Такі смартфони просто не будуть виконувати поставлені на них функції і будуть весь час перегріватися та повільно працювати. Необхідності в таких смартфонах нема.
Вибирайте пристрої з 3Гб оперативної пам'яті і більше. Так вашим смартфоном буде комфортно користуватися в найближчі декілька років.

Акумулятор

Ніяких акумуляторів з об’ємом менше 4000 мАг, інакше вам прийдеться на протязі дня підзаряджати смартфон, а значить шукати розетку або додатково купляти повербанк (хоча його все рівно рекомендується купити).

Дивитися на великих монстрів автономності варто тільки в тому випадку, якщо його характеристики відповідають тим, які ми перерахували вище.

Камера

Найбільша помилка, якої припускаються всі, це надавання переваги смартфонам, в яких 5-10 камер (умовно). В першу чергу, варто дивитися на те, які об'єктиви використовують камери та яке програмне забезпечення займається обробкою отриманих зображень.

Ті ж самі Apple iPhone та Google Pixel не мають великої кількості камер, мегапікселів і тому подібного, але зображення в них виходять надзвичайно якісними.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version