Home Новини сучасних технологій Названо найабсурдніші причини, через які українці беруть кредити

Названо найабсурдніші причини, через які українці беруть кредити

0

Кредити сьогодні стали настільки доступними, що оформити їх може практично кожен. Проте не всі оформляють їх при справді важливих подіях та потребах. В даній статті ми розглянемо кілька справді абсурдних причин для кредиту. Зразу відмічаємо, що це наша думка і ображати ми нікого не мали наміру).

Покупка дорогих домашніх тварин

Останні декілька років мода на рідкісні породи кішок, собак та інших тварин різко зросла. Відповідно до цього, люди, які не мають змоги придбати їх, беруть кредити. Правда мало хто з них враховує той факт, що догляд за такими тваринами також дорогий, відповідно одного кредиту буде мало.

Купівля брендових речей

В погоні за модою та відомими особистостями, є люди, які готові брати кредити для того, що б придбати хоча б одну брендову річ і це справді безглуздо.

Пластичні операції

Сьогодні в соціальних мережах настільки все ідеалізовано, що багато людей прагнуть також стати кращими. Правда роблять це вони не розвиваючись самостійно, а за допомогою пластичних операцій. Зазвичай, кредити на пластичні операції в більшості випадків супроводжуються систематичними простроченнями.

Дорога техніка

Останнім часом багато кредитів оформляють саме на покупку смартфонів Apple. Це також є недоцільним, оскільки виплачувати кредит доведеться декілька років, за які дана версія iPhone застаріє, та й ціна купленого раніше смартфона значно впаде.

Непродумані бізнес-ідеї

Це також дуже часта причина для взяття кредитів, яка потім супроводжується заборгованістю та несвоєчасним покриттям. В таких випадках, люди прослухають лекцію експертів в даній сфері чи просто переглянуть ролик з бізнес-ідеями і біжать їх реалізовувати. Проте на ділі все не є так просто. Перед тим, як брати кредит на реалізацію бізнес-ідей, варто детально розібратися у всіх аспектах ведення даного бізнесу.

Екзотичний відпочинок

В даному випадку виникає лише одне питання – чи вартий відпочинок в екзотичній країні на декілька днів тих коштів, які ви будете повертати декілька років? Як на нас то ні, варто реально оцінювати свої можливості та планувати відпочинок в недорогих місцях, проте стабільний, кожного року.

Кредит для погашення кредиту

Це напевно найбезглуздіша затія, так як погашаючи один кредит, відкривається новий і так по колу. Звісно, банк спочатку надаватиме кредит, але з часом просто вам відмовить і ви залишитись не з одним кредитом, а з декількома, які повинні будете закрити.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version