Home Новини сучасних технологій Названо 7 функцій месенджера WhatsApp, якими варто користуватись

Названо 7 функцій месенджера WhatsApp, якими варто користуватись

0

Не дивлячись на велику кількість негативу в сторону месенджера WhatsApp, українці все ж активно продовжують ним користуватись. Саме тому ми і продовжуємо розбиратись в його можливостях та функціях, і надалі ділитись даною інформацією з вами. Зараз буде названо 7 функцій месенджера WhatsApp, якими варто користуватись.

Групові дзвінки. Для здійснення групових дзвінків у WhatsApp вам потрібно зайти в відповідний груповий чат та натиснути на значок дзвінка чи камери на верхній панелі. Таким чином спілкування стане ще цікавішим.

Блокування чатів. За допомогою простих налаштувань ви можете встановити блокування певного чату, що допоможе вам зберегти більшу конфіденційність ваших переписок. Для цього перейдіть за шляхом: Налаштування – Акаунт – Конфіденційність – Блокування екрану.

Приватні повідомлення в групових чатах. Якщо ви знаходитесь в певному чаті з великою кількістю людей, але маєте намір відповісти лише одному із них, це можливо. Для цього вам потрібно буде виділити повідомлення, відповідь на яке ви хочете надати та у наявному меню обрати пункт «відповісти особисто».

Стікери. Якщо вам набридло використовувати стандартні смайлики, тоді зверніть увагу на набори наклейок у WhatsApp. Їх можна додатково завантажувати із офіційних магазинів, або ж створювати власні. Для створення стікерів вам потрібно завантажити відповідний додаток, а що б відправити уже наявні у месенджері стікери потрібно під час написання повідомлення натиснути на смайлик, далі обрати іконку стікер.

Обмеження в групах. В даному випадку ви можете обмежувати дії учасників певних груп в плані можливостей зміни ними фото чи назви групи. Тобто, ви як адміністратор можете керувати діями інших учасників чатів та обмежувати їх в певних діях. Такі налаштування ви можете знайти натиснувши на назву групи та перейшовши в її налаштування.

Запис довгих повідомлень. Тут мається на увазі голосових. Якщо ви маєте намір записати досить довге повідомлення, то в даному випадку немає необхідності протягом всього запису утримувати палець на значку мікрофона. Ви можете перед записом натиснути на значок мікрофона та утримувати його кілька секунд, аж до появи значка блокування. Далі проведіть пальцем в його напрямку і записуйте повідомлення. Утримувати більше ніяких значків непотрібно.

Ставити позначку непрочитаних повідомлень. Якщо ви помилково прочитали повідомлення, відповідь на яке в даний момент не можете надати, при цьому далі можете просто забути за нього, ви можете знову відмітити його непрочитаним. Для цього потрібно перейти в чат, зайти в меню та знайти пункт «позначити як непрочитане».

Також нещодавно з’явилась інформація про тестування нових функцій в месенджері WhatsApp.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version