Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 7 способів, як заробити криптовалюту в 2021 році

Названо 7 способів, як заробити криптовалюту в 2021 році

0

Останні декілька років, все більше людей цікавиться криптовалютою, особливо це стосується тих, хто полюбляє щось нове. Інтерес до такої валюти високий навіть не дивлячись на всі ризики у вигляді різких підйомів та падінь у ціні (Bitcoin тому приклад) і навіть те, що в більшості країн її забороняють. Якби не було, але українці також не проти заробити на цьому, тому зараз буде названо 7 способів, як заробити криптовалюту в 2021 році. Розпочинаємо.

  1. Майнінг

Майнінг або оригінальною "Мining", означає видобуток. Фактично, це один з найперших і найпопулярніших способів заробітку криптовалюти. Суть майнінгу полягає в тому, що Майнери (добувачі криптовалюти) за допомогою потужних комп’ютерів (або комплектуючих) вирішують складні математичні завдання, а результат цієї праці є створення нового блоку в мережі криптовалют. За створення такого блоку майнер отримує винагороду.

Говорити про прибутковість цієї справи марно, оскільки все залежить від ціни тої чи іншої криптовалюти. Тобто чим дорожчий Bitcoin (для прикладу), тим більше майнер заробляє. Проблемою цього заробітку є те, що майнити поодинці зараз не вийде, оскільки багато майнерів об’єднують в групи і створюють так звані "ферми".

Навіть так, різниця у витратах на Майнінг та заробіток від цього часом не настільки великий, як очікують цього майнери.

  1. Хмарний Майнінг

Хмарний майнінг - це ще один популярний спосіб заробити криптовалюту. Полягає цей спосіб в тому, що ви платите за оренду обладнання для майнінгу, або % від доходу власнику цього обладнання.

Плюсом цього способу є те, що вам нема необхідності купляти дорогі відеокарти, витрачати гроші на електроенергію і тому подібне. Крім цього, такий спосіб вигідніше за традиційний майнінг. Мінусом цього способу є те, що на ринку доступно дуже багато шахрайських компаній, які пропонують такі послуги. Тобто ймовірність натрапити на таких досить велика.

  1. Торгівля криптовалютою на біржі

Ще один популярний спосіб заробітку на криптовалюті. Тут все одночасно максимально просто і одночасно складно. Суть цього способу така ж, як і при торгівлі з традиційними валютами - купи дешевше і продай дорожче. Проблемою є те, що більшість людей втрачають свої кошти на такому способі, оскільки не сприймають його серйозно. Ті ж гравці, які професійно цим займаються (трейдери) отримують непогані доходи від цього.

Більшість трейдерів використовують дві найпопулярніші площадки, а саме EXMO і Binance.

  1. Інвестиції в криптовалюту

    В даному випадку, цей спосіб схожий до попереднього, але з різницею в тому, що трейдери довго не тримають криптовалюту і при мінімальних змінах, продають її. Інвестори ж, купляючи криптовалюту, тримають її як мінімум 1 рік і очікують на найбільш привабливий курс.
  2. Робота за криптовалюту

Зараз такий спосіб заробітку криптовалюти досить популярний і все більше компаній пропонують винагороду в тій чи іншій криптовалюті. Хоча в Україні цей спосіб не сильно дієвий, але для фрілансерів та айтішників, які працюють з міжнародними компаніями, це може стати в нагоді. Також варто нагадати, що багато провідних компаній вже приймають до оплати криптовалюту.

  1. Крани криптовалюти

Напевно один із найпопулярніших способів заробітку криптовалюти. Основною популярністю цього способу є те, що для заробітку непотрібно вкладати свої кошти і не потрібно сильно працювати. Суть цього способу полягає в тому, що ви виконуєте різноманітні простенькі завдання, за які вам будуть платити криптовалютою.

Знову ж таки, очікувати, що ви заробите таким способом велику суму, не варто, оскільки за простенькі дії платиться небагато, але все ж, для знайомства з криптовалютами, такий спосіб підійде.

  1. Bounty (баунти) і Airdrop (аірдроп)

Спосіб Bounty дещо схожий до попереднього, але з тою відмінністю, що вам будуть платити рекламні компанії, які рекламують ту чи іншу біржу для обміну криптовалют або щось схоже. Зазвичай, у вас будуть просити робити репости в соціальних мережах, або щось схоже, що допоможе розповсюдити інформацію про ту чи іншу компанію.
Airdrop (аірдроп) - це безкоштовна роздача криптовалюти. Зазвичай криптовалюту розігрують серед учасників розіграшу, які залишили коментар або ж розповсюдили інформацію про той чи інший проект.

Також нещодавно була названа причина неочікуваного знецінення Bitcoin та інших криптовалют.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version