Home Новини сучасних технологій Названо 8 додатків, які варто видалити з свого Android-смартфона

Названо 8 додатків, які варто видалити з свого Android-смартфона

0

Останнім часом, майже кожного місяця, з’являються новини про те, що користувачі Android-смартфонів в черговій небезпеці через віруси, які викрадають їхні особисті дані. На цей раз буде названо 8 додатків, які варто видалити з свого Android-смартфона.

Як ми писали, новини про віруси та шкідливі додатки з'являються майже кожного місяця і проблемою в даному випадку є те, що більшість шкідливих додатків було завантажено через офіційний магазин додатків Google Play. Причина, через яку так часто відбуваються зараження смартфонів, полягає в тому, що користувачі довіряють фірмовому магазину Google і навіть не думають про те, що через нього можуть розповсюджуватися шкідливі додатки. Дійсно, додатків, які можуть принести шкоду смартфонам не так багато, але навіть ті, які періодично виявляють, можуть нанести непоправної шкоди конфіденційності.

Так ось, нижче наведений перелік додатків шкідливий тим, що вірус захований в таких додатках, які завжди затребувані серед користувачів, а саме додатки для смс, сканери і тому подібне. Саме через такі додатки і розповсюджується вірус Joker, який викрадає дані для входу в соціальні мережі, месенджери та мобільний банк. Якщо один із нижче перерахованих додатків встановлено на вашому смартфоні, то негайно видаляйте його.

  • Super SMS
  • Element Scanner
  • Auxiliary Message
  • Go Messages
  • Fast Magic SMS
  • Free CamScanner
  • Travel Wallpapers
  • Super Message

Після видалення зараженого додатка, рекомендується провести повне сканування пристрою на віруси та замінити всі паролі для входу у соціальні мережі, месенджери та сайти, де зберігається конфіденційна інформація.

Також нещодавно було названо 9 Android-додатків, які крадуть ваші паролі з Facebook.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version