Home Новини сучасних технологій Nokia представили 3 легендарні телефони, які оцінять шанувальники бренду

Nokia представили 3 легендарні телефони, які оцінять шанувальники бренду

0

Більшість користувачів смартфонів знають, чули або користувалися телефонами Nokia ще до 2010 року. На жаль, останні роки в них справи йшли погано і навіть той факт, що їх викупили Microsoft, не покращило їхні справи. Зараз же, під керівництвом HMD Global, випуск нових пристроїв пришвидшився, а їхня якість покращилася. До чого ми це ведемо? До того, що Nokia представили 3 легендарні телефони, які оцінять шанувальники бренду.

Першим таким смартфоном став Nokia XR20. Цей смартфон цікавий тим, що його можна використовувати в найскладніших умовах. Він отримав сертифікат військового стандарту (MIL-STD-810H-2019) та захист від вологи та пилу.
Крім цього, він отримав 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті. Коштувати цей смартфон буде близько 16 тис грн.

Nokia представили 3 легендарні телефони, які оцінять шанувальники бренду
Nokia C30

Наступним смартфоном став Nokia C30. Цей смартфон отримав найбільший акумулятор серед всіх смартфонів в Nokia, а саме 6000 мАг. З цією батареєю вам не будуть страшні перегляди фільмів, години на YouTube та TikTok. Також цей смартфон отримав ОС Android 11 Go, стильний дизайн та великий дисплей. Коштувати цей телефон буде близько 4000 тис грн.

Nokia 6310

Останньою новинкою, яку було анонсовано - кнопковий телефон Nokia 6310. Це оновлена модель легендарного телефона Nokia 6310. Новинка отримала дисплей діагоналлю 2,8 дюйма, ліхтарих і класичну "Змійку". В цілому, цей телефон пропонує майже добу розмов та 22 дні в режимі очікування. Коштувати він буде близько 1640 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version