Реклама

Названо 8 речей, які найбільше дратують користувачів соцмереж

Останні Новини

Соцмережами користуємось ми всі, відповідно і розміщуємо там певну інформацію. Сьогодні ми поговоримо про те, що не потрібно публікувати в соціальних мережах. А саме назвемо 8 речей, які не рекомендується розміщувати в мережі, так як вони справді дратують більшість користувачів.

Однакові селфі

Я думаю, ви точно стикались із користувачами, які одночасно публікують велику кількість селфі. На одному фото користувач дивиться вліво, на іншому – вправо, ще на одному – вгору, і так далі. Це справді дратує та виглядає так, ніби людина не змогла оприділитись із одним чи двома фото.

Велика кількість масок та фільтрів

Усі завжди прагнуть показати себе якнайкраще та виглядати на фотографіях лише ідеально. Для цього в соцмережах є велика кількість фільтрів, проте інколи користувачі настільки ними зловживають, що не схожі самі на себе. В реальному житті це може спричинити і ряд комплексів, так як ви не зможете застосувати фільтри в реальному житті.

Фотографії з квітами

Звісно, фотографії з квітами не повинні нікого дратувати, якщо це не «вихваляння». Дуже часто після отримання в подарунок букету квітів, уся стрічка дівчат перетворюється в десятки фото з ними в різних позах, і це справді роздразнює.
Пости із проханням лайкнути його
Сьогодні досить часто після публікацій фото можна зустріти заклики до лайків. Такі пости супроводжуються виразами – «а де мій лак», «ти бачив мій останній пост? а чому не лайкнув?», тощо. Я думаю, кожен сам вирішить подобається йому пост чи ні, та оприділиться із його оцінкою самостійно.

Філософські пости

Тут справа більше стосується філософських висловів під невідповідними фотографіями. Не завжди доречно буде розміщувати уривок тексту для роздумів під фото в купальнику чи із магазину.

Публікації від ігор

Якщо ви любите онлайн-ігри в соцмережах, то не обов’язково публікувати усі свої досягнення в ній. Це заспамлює стрічку новин та нікому не цікаво. Перед грою перевірте налаштування та відключіть автоматичні повідомлення для ваших друзів про ваші результати в грі.
Репости розіграшів
Звісно, це ваше право та рішення брати участь у розіграші. Але коли ви починаєте репостити абсолютно усі розіграші, починаючи від їжі, закінчуючи автомобілями і так декілька разів в день, це дратує. Беріть участь у розіграшах речей, які справді вам потрібні.

Велика кількість дрібниць

Тут мається на увазі публікації усіх деталей вашого дня – я проснулась, зробила каву, поїла, одягнулась і так далі. Якщо ви не популярний блогер і це не є основою вашого контенту, то це буде зайвим і може призвести до відписки ваших друзів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia Mobile дражнить новим смартфон із підтримкою 5G

Nokia Mobile aka HMD Global, можливо, знову сприймає ринок Китаю серйозно, здається. Зараз же, Nokia Mobile дражнить новим смартфон із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -