Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо банківські дані, які не можна повідомляти співробітнику Приватбанк

Названо банківські дані, які не можна повідомляти співробітнику Приватбанк

0

Більша частина повнолітніх українців користується послугами банків, серед яких найпопулярнішим є ПриватБанк. Враховуючи його популярність, шахраї часто телефонують до українців і представляються співробітниками Приватбанк, зазвичай працівниками відділу безпеки. Сьогодні ж буде названо банківські дані, які не можна повідомляти співробітнику Приватбанк і тим більше шахраям.

Традиційно, шахраї дізнаються номер телефону клієнта Приватбанк через свої джерела і потім розпочинається продзвон всіх абонентів. В більшості випадків українці піднімають слухавку і проводять бесіду з шахраями, які всю розмову ведуть до того, щоб дізнатися якомога більше вашої персональної та конфіденційної інформації, яка допоможе отримати доступ до вашого банківського рахунку, банківської картки або онлайн-банку Приват24.

Найперше варто розуміти, що справжній співробітник банку ніколи не буде випитувати у вас ту інформацію, яку повинні знати тільки ви. Якщо ж “співробітник приватбанк” зацікавився вашими секретними кодами в смс, терміном придатності картки або тому подібне, то з вами розмовляє шахрай.

До інформації, яку не можна називати шахраям і банківським працівникам, можна віднести:

  • Термін придатності картки
  • Зворотній код на картці
  • Пін-код до банківської картки
  • Логін та пароль для входу в Приват24
  • Текст смс з кодами для входу в Приват24
  • Всі інші одноразові коди для підтвердження операції

Всю інформацію, яка перерахована вище, не можна повідомляти нікому. Також не рекомендується віддавати свій смартфон із додатком Приват24 в посторонні руки, оскільки зловмисник зможе досить легко отримати до нього доступ.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version