Реклама

Названо бюджетні та сучасні смартфони з непоганими характеристиками в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Думаю, що під час вибору власного смартфона, або для близьких та рідних, ми завжди віддаємо перевагу більш дорожчому електронному пристрою, так як звикли рахувати, що чим більша ціна, тим якісніший телефон. Проте, чи завжди працюють ці стереотипи? Чи є функціонуюча заміна дорогим системам? В цій статті будемо розбиратися.

Насамперед, при виборі смартфона, необхідно звернути увагу на компанію, що розробила його. Потім на загальні характеристики програмного забезпечення; підтримку сучасного оновлення; функціонування процесора; розширення камери та дозвіл частоти екрану.

Зрозуміло, що якщо Ви не маєте великого бажання придбати смартфон відомої компанії (наприклад iPhone), то можна обмежитися менш популярними брендами (до прикладу, Oppo чи Xiaomi).
Тому нижче буде наведено деякі із сучасних смартфонів, які мають достатньо потужну характеристику й при цьому доступну звичайному користувачеві цінову категорію.

Samsung Galaxy A41

Названо бюджетні та сучасні смартфони з непоганими характеристиками в 2021 роціНазвано бюджетні та сучасні смартфони з непоганими характеристиками в 2021 році

І відкриває сьогоднішній список якісних смартфонів - Samsung Galaxy A41. Насамперед, потрібно відмітити, що його виробниками є розробники з компанії Samsung. Вони відомі тим, що роблять дійсно добротну електронну техніку, тому Samsung Galaxy A41- не виключення.

Одною із його особливостей є безмежний екран, на якому буде дуже зручно переглядати улюблені кінофільми чи грати в гру, так як картинка обрізатися не буде. Проте, водночас, Samsung Galaxy A41 є достатньо компактним і легким смартфоном: його розмір дисплею 6.1 дюйм з розширенням частоти Full HD. До речі, екран розробники оздобили Super Amoled функцією.

Цікаво: Названо виробників, які робили найгарніші Android-смартфони в 2021 році.

Батарейний заряд смартфон теж буде тримати достатньо довго, так як акумулятор розрахований на 3500 мАг. З ним пристрій профункціонує цілу добу, при постійному користуванні.

Щодо камери, то Samsung Galaxy A41 має аж три основних та одну фронтальну.
Задні на 48 Мп, 8 Мп та 5 Мп;
Передня на 25 Мп.

Таких розширень вистачить, щоб зробити чіткі та гарні фотографії, також і пам‘яті достатньо, щоб зроблені знімки зберігати на смартфоні: оперативної 4 Гб, внутрішньої 64 Гб.

В Samsung Galaxy A41 функціонує сильний процесор MediaTek MT6768 розрахований на вісім ядер. До прикладу, з таким забезпеченням можна спокійно грати в тяжкі ігри.

Oppo А31

Названо бюджетні та сучасні смартфони з непоганими характеристиками в 2021 році

Наступним смартфоном , який можна рахувати подарунком за таку ціну буде Oppo А31. Його характеристика на трішки, але краща ніж у Samsung Galaxy A41.

Щоб більше зрозуміти даний смартфон, давайте ознайомимось із загальною характеристикою цього пристрою.
Насамперед, потрібно згадати акумулятор Oppo А31, тому, що він має ємність 4230 мАг. Такого достатньо, щоб не заряджати телефон протягом двох днів (при раціональному використанні). У пристрої функціонує сильний процесор MediaTek Helio P35.

Цікаво: Названо найкращі смартфони 2021 року бренду Xiaomi.

Oppo А31 має дисплей з розміром 6.5 дюймів з високим дозволом та частотою оновлення. Так, це не такий компактний смартфон, як ми розглядали вище, але теж достатньо зручний у користуванні.

Щодо камер даного телефону, то тут їх теж три (основних) та одна фронтальна. Розширення, звісно, менше ніж у Samsung Galaxy A41, але за відгуками, тих, хто вже мав Oppo А31, знімки він робить не гірші.

І наостанок, потрібно згадати кількість пам‘яті на смартфоні, а саме оперативної 4 Гб та внутрішньої 64 Гб.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Названо бюджетні та сучасні смартфони з непоганими характеристиками в 2021 році

Ну і замикати сьогоднішній перелік якісних, але бюджетних смартфонів буде Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Оцінивши всі відгуки користувачів даного смартфона, було зроблено висновок, що величезна кількість із них були позитивними. Тому зараз будемо розбиратись, за що Xiaomi Redmi Note 9 Prо так полюбили.
Нижче буде наведено його загальну характеристику.

Насамперед, варто відмітити те, що на цьому пристрої функціонує дійсно потужний процесор Snapdragon 720G. З ним можна робити нереальні речі на Вашому телефоні.

Цікаво: Чи варто купувати ігрові смартфони компанії Xiaomi.

Також, для любителів поробити фотографії, Xiaomi Redmi Note 9 Prо підійде, так як смартфон має аж чотири основних камери та одну фронтальну, які роблять якісні та гарні знімки.
Їхні розширення: задні на 64 Мп, 8 Мп, 5 Мп та 2 Мп; передня на 16 Мп.

Щодо пам‘яті, то щоб зберігати необхідну інформацію чи фото та відео, її вистачить. Так як оперативної Xiaomi Redmi Note 9 Prо має 6 Гб, а внутрішньої 64 Гб.
А останньою особливістю, про яку розповімо в цій характеристиці, буде акумулятор даного смартфона, який має розширення 5020 мАг з функцією швидкої зарядки.

Вигідно придбати смартфон Redmi Note 9 Pro можна за цим посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Что нужно знать об измерении артериального давления с помощью смартфона?

Стаття доступна українською...Современные смартфоны оборудованы многими функциями, среди которых сейчас пользуется популярностью возможность измерения артериального давления. Несколько известных производителей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -