Home Новини сучасних технологій Названо бюджетний смартфон Xiaomi, який перевершив всі очікування

Названо бюджетний смартфон Xiaomi, який перевершив всі очікування

0

Тільки нещодавно ми публікували матеріал про те, чим відрізняються смартфони Xiaomi Mi від Xiaomi Redmi, де основна увага акцентувалася саме на сегментах, в яких ці смартфони випускаються. Зараз же, буде названо бюджетний смартфон від Xiaomi, який перевершив всі очікування. Мова зараз піде саме про смартфон від суббренда Xiaomi – Redmi.

Якщо ви здогадалися, то мова піде про супер бюджетний смартфон, який компанія випустила ще минулого року - Redmi 9A. Цей смартфон "зайшов" в Україні не тільки через те, що його можна придбати за 2800 грн (інколи і дешевше), а ще й через те, що його дизайн більше підходить для середньобюджетного сегменту, ніж бюджетного.

Зразу зробимо невеликий анонс. Смартфон Redmi 9A можна отримати безкоштовно до 13 липня, оскільки ми його розігруємо в нашому телеграм - каналі. Оскільки смартфон відноситься до бюджетного, то нічого особливо від вас не потребується - підписатися на наш телеграм - канал і відправити нам ваше ім'я (нікнейм) в Телеграм, щоб ми змогли з вами зв'язатися, якщо вам пощасливиться виграти смартфон. Якщо зацікавлені і везіння вас не підводить, то переходьте за посиланням і приймайте участь.

Повертаємось до смартфона. Зразу хочу відмітити один невеликий його мінус - комплектація, вона не сильно "багата", оскільки ви отримуєте тільки блок для зарядки та кабель для зарядки (ну і сам смартфон). Для декого це може бути недоліком, але зараз така комплектація зустрічається досить часто.

Почнемо з дисплея. Смартфон Redmi 9A отримав досить великий 6,53 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1600х720 та щільністю пікселів 269 точок на дюйм.

Стосовно камер, то Redmi 9A отримав один основний модуль 13 Мп та фронтальну камеру 5 Мп. Логічно, що для такого бюджетного смартфона це навіть дуже добре. В цілому, фото виходять нормальної якості із непоганою деталізацією.

Цілком очікувано, що цей смартфон працює від процесора MediaTek Helio G25 з відеоприскорювачем PowerVR GE8320 в парі з 2 Гб оперативної та 32 Гб внутрішньої пам'яті. Цих характеристик вистачить для нормального користування смартфоном, а якщо внутрішньої пам'яті буде недостатньо, то її можна розширити за допомогою MicroSD до 512 ГБ.

Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг, тобто, ви зможете активно користуватися ним цілий день, а часом навіть і довше.
Серед недоліків цього смартфона можна назвати порт MircroUSB та відсутність NFC. Можливо для декого це й не буде великою проблемою, оскільки смартфонів з MircroUSB та без NFC на ринку ще достатньо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version