Реклама

Названо дату проведення CES 2021

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Виставка CES традиційно проходить кожного року на початку січня. Враховуючи теперішню ситуацію із пандемією, проведення наступного CES 2021 відбудеться в онлайн форматі. Також, сьогодні було названо дату проведення CES 2021. Вона проходитиме з понеділка 11 січня і до четверга, 14 січня.

Раніше СTA (Асоціація споживчих технологій), яка володіє CES, оголошувала, що захід буде проходити з 6 січня по 9 січня.

Також, було повідомлено, що в перший день заходу (11 січня) буде ексклюзивним лише для ЗМІ, тоді як 12 січня - 13 січня будуть відкриті для всіх зареєстрованих учасників. Останній день CES 2021 буде виділено для програмування.

У заяві для преси також з'ясувалося, що основну промову буде виголошено головою Verizon Гансом Вестбергом. У його зверненні буде обговорено 5G як основу 21 століття та те, як це вплине на основні галузі.

Також існує ймовірність, що захід Мобільного світового конгресу (MWC) вийде в цифровому форматі на наступний рік. Цьогорічний захід був скасований через пандемію, а отже цього року все повинно пройти в онлайні.

Рекомендуємо: HMD Global Представить Декілька Смартфонів На IFA.

Джерело: СTA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

iPhone: 7 функцій, які змінять спосіб використання телефону

Хоча iPhone ( iOS ) має більш обмежену систему, ніж Android, все ж пропонує деякі функції налаштування, які можуть покращити спосіб використання телефону. Віджети,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -