Реклама

Названо декілька місць в смартфоні, які ніхто не перевіряє

Останні Новини

Майже усі люди, які мають смартфони, ніколи не вникають в усі налаштування пристрою. Вони навіть про це не задумуються. Є стандартний набір функцій, якими усі користуються, а про все інше не знають. Це підтвердило і опитування. Тому в цій статті ми розповімо про декілька місць, які треба час від часу перевіряти у телефоні. Найбільш корисною ця стаття буде для власників Android-смартфонів, хоча власники iPhone теж зможуть дізнатись щось для себе.

Розпочнемо із оновлень додатків. Це те, що користувачі інколи ще переглядають, але не часто. Насправді, оновлення грають велику роль у роботі смартфона. Вони допомагають покращити роботу програм. Якщо є якісь збої, то після виходу нової версії додатку вони зазвичай зникають. Час від часу (можна кожного тижня) варто дивитись чи є оновлення для програм та для самої ОС. Якщо так, то краще їх встановити.

Цікаво: Названо 3 смартфони, які можуть працювати в оновлених мобільних мережах


Наступне, що потрібно контролювати, це дозволи. При встановленні нових додатків потрібно давати доступ до певних даних на телефоні. Основне, це уважно читати до чого саме програма хоче мати доступ. Якщо не слідкувати за цим, то є ризик передачі ваших даних іншим людям. Для безпеки потрібно інколи дивитись в налаштуваннях телефону до чого які додатки мають доступ і чи потрібно це їм.


Далі, очищення телефону від зайвого. Для нормальної роботи вашому пристрою потрібно достатньо пам'яті. Мінімум вільних 10% від усього об'єму. Тому час від часу очищайте смартфон від непотрібних фото, відео, кешу, даних і т.д.

Варто прочитати: Відомо, як смартфони впливають на людей


Наступне про що ми поговоримо навряд чи покращить роботу телефона, але точно збереже ваш бюджет. І це відомості про тариф. Буває, що оператор підіймає ціну за місячні послуги, або підключає додаткові пропозиції. Абонент не завжди це помічає, а потім платить за те, що не потрібно. Для того, щоб не сталось подібної ситуації, варто скачати додаток від вашого оператора і слідкувати за усією інформацією.

Ну і останнє місце - чорний список. Звучить дивно, але повірте, його варто перевіряти. Є багато історій як люди додавали близьких людей до цього списку випадково. Це може статись поклавши телефон не заблокованим до кишені, або ж випадково щось натиснути. Тому, якщо хтось вам телефонував часто, а потім різко перестав, то варто заглянути до чорного списку і перевірити чи немає там зайвого абонента.


Окрім усіх порад, які ви прочитали вище, варто завжди мати на телефоні антивірус. Він збереже ваш ґаджет від вірусів та інших небезпек. Особливо це стосується тих, хто завантажує щось із неофіційних сайтів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi представила розумну електричну скороварку

Компанія Xiaomi представила розумну електричну скороварку Mijia, яка дозволяє швидко приготувати різну їжу, а також має 8 різних ступенів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -