Реклама

Фахівці розказали, чому геймери грають в ігри

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні фахівці розказали, чому геймери грають в ігри. «Лабораторія Касперського» опублікувала результати опитування серед геймерів з приводу основних причини, за якими ті грають в комп’ютерні ігри. Статистика враховує відповіді гравців у віці від 18 до 35 років, які грають на ПК.

Найпоширенішим відповіддю стала спроба позбутися від стресу і нервозності (55%), потім йде бажання випробувати хвилювання і азарт (46%). Ще в 43% випадків геймери відзначили, що отримують задоволення від досягнення поставлених в грі цілей, а в 42% – що зміцнюють таким чином взаємини з друзями.

Точку зору про реальну користь комп’ютерних ігор розділяє і старше покоління. За словами геймерів, в 33% випадків батьки вважають, що, граючи, легше вивчити іноземну мову, в 32% – що геймінг розвиває креативність, в 29% – комунікабельність і товариськість, в 22% – навички, які можна застосувати в інших областях.

«Лабораторія Касперського» не була б самою собою, якби одночасно з публікацією статистики, не попередила б геймерів про кібербезпеку. Старший дослідник даних в «Лабораторії Касперського» Владислав Тушканов зазначив:

Для користувачів важливо дотримуватися правил безпеки і захищати приватність на ігрових платформах, в першу чергу створювати надійні паролі, окремі для кожного нового облікового запису, і стежити за витоками. У цьому гарною підмогою буде менеджер паролів. По-друге, варто налаштувати двухфакторную аутентифікацію, бажано за допомогою спеціального додатку, в тих сервісах, які це дозволяють. По-третє, потрібно бути уважними при здійсненні внутрішньоігрових покупок, не переходити за підозрілими посиланнями в чатах і на форумах, стежити за датами релізів ігор і не завантажувати їх на неофіційних майданчиках. Не зайвим буде встановити надійне захисне рішення, яке убезпечить від шифрувальників, троянів та інших загроз ».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили пристрій, який зможе замінити стоматолога

Нещодавно Xiaomi представили пристрій, який зможе замінити стоматолога. На краудфандинговій платформі було представлено ультразвуковий пристрій для видалення зубного нальоту...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -