Home Новини сучасних технологій Названо дії, які необхідно виконати перед продажем вживаного Android – смартфона

Названо дії, які необхідно виконати перед продажем вживаного Android – смартфона

0

Якщо ви плануєте оновлювати свій Android-смартфон, то рекомендуємо ознайомитись із переліком дій, які варто здійснити при заміні смартфона. Особливо це стосується випадків продажу свого старого телефону. Загалом дані дії будуть спрямовані на захист ваших особистих даних та іншої конфіденційної інформації.

Перша дія буде пов’язана із вашою телефонною книгою, а саме рекомендується перевірити синхронізацію контактів, що б не втратити їх при переході на інший телефон. Ну і звісно, не рекомендується залишати їх збереженими на пристрої, який перейде в користування іншої особи.

Друга дія стосується ваших фотографій та інших файлів. Перед продажем або передачею свого смартфона іншій особі варто видалити усі свої збережені файли та фото. Але перед видаленням рекомендується переглянути їх, що б не втратити частину важливих для вас документів.

Третя дія – очищення історії перегляду в браузерах та видалення акаунтів. Для уникнення шахрайських дій, рекомендується вийти із власного облікового запису Google (якщо це стосується браузера Chrome) та очистити історію переглядів відповідного браузера. Якщо ви видалятимете свій обліковий запис, то на новому пристрої вам доведеться здійснити перереєстрацію.

Також рекомендується видалити усі збережені паролі в вашому браузері, щоб виключити можливість входу в них сторонньої особи. Такі ж дії варто провести і з соцмережами, додатками та ігровими акаунтами.

Четверта дія – видалення Facebook Messenger. Окрім очищення паролів в браузері, якщо ви користуєтесь додатком Facebook, то його також рекомендується видалити. Але не варто забувати і про додаток Facebook Messenger, оскільки там зберігаються усі ваші переписки.

Дані дії на перший погляд можуть здатись вам простими та такими, про які точно усі знають. Ймовірно, що так. Але не всі користувачі дотримуються цих простих порад і в подальшому втрачають доступ до своїх облікових записів, чи натрапляють на витік особистої інформації в мережу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version